fbpx

Knif Trygghet hjelper oss ut på veien

Knif Trygghet blir med som hovedsponsor for Håpsturneen i hele landet og møtene i Oslo. Uten en slik støtte hadde vår satsing vært vanskeligere, så vi er veldig takknemlig for at vi har med dem på laget.

I fjor ble Knif Trygghet med som hovedsponsor for SommerOase for første gang. Før korona ble et problem i Norge, ble vi enige om å fortsette dette samarbeidet på årets stevne. Stevnet ble jo ikke noe av og istedenfor arrangerer vi en Håpsturnè til 16 byer i nesten hele landet og Oase-møter i Oslo gjennom hele uken som også sendes på Kanal 10 / Facebook.

På tross av at vi ikke kunne levere et stevne som var avtalt, sa Knif Trygghet tidlig at de ville støtte oss uansett hva som skjedde og ikke nok med det – for noen få uker siden bestemte de seg uoppfordret til å doble den opprinnelig støtten. 

Daglig leder i Oase, Eivind Arnevåg forteller dette var spesielt viktig i år. «På noen få uker måtte vi snu alle planer om og måtte innse at inntektene vi hadde regnet med i forbindelse stevnet ikke kom i år, da ble det veldig viktig med de inntektene som var igjen. Støtten fra de faste giverne og Knif Trygghet var da helt avgjørende for at vi kunne fortsette med arbeidet vårt», sier han.

Overskuddet gis tilbake

Knif Trygghet eies av 54 kristne organisasjoner og trossamfunn og representerer derfor på en måte en enorm bredde i «kristen-Norge.  Overskudd fra virksomheten gis tilbake til det kristne fellesskapet, som for eksempel at de har valgt og støtte Oase.

Samuel Norstad, salgs- og markedsdirektør i Knif Trygghet sier de er stolte å være sponsor av Oase: « Vi synes Oase er en flott arena som vi tror veldig mange mennesker har stor glede av. Vi er stolt av å være sponsor for Oase og er glade for muligheten vi har til å bidra med midler som kan legge til rette for gode opplevelser for enda flere Oase-deltakere. Vi har valgt å gå inn for å støtte litt ekstra i år på grunn av de ekstraordinære utfordringene som fulgte med Covid-19-situasjonen», sier han.

Oase har en lang tradisjon for å tilby stands på SommerOase for mange organisasjoner og bibelskoler, en del samarbeidende selskaper og noe annonsesalg slik at vi har hatt en viss inntekt av mer kommersiell karakter. Forsikringsselskapet som har gode ordninger for både organisasjoner, menigheter, arrangementer, kirkesamfunn og lignende, har også gode tilbud innen forsikring for privatpersoner og har en av sine hovedkundegrupper blant ansatte og frivillige i kristne organisasjoner/trossamfunn.

Givere fortsatt viktigst

Våre største inntekter vil fortsatt komme fra våre faste givere og andre gaver. Særlig i år blir givere viktig, uten faste givere hadde vi ikke kunne fortsette arbeidet vårt. Vi håper også  at mange kan gi en 40-års gave til Oase. Det bør også nevnes at det enkelte år mottas store gaver fra enkeltpersoner og firmaer eller organisasjoner og som vi er svært takknemlige for, men som ikke er sponsorater på samme måte som dette samarbeidet. Mange av disse støttebidragene opp igjennom årene er ikke nevnt.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev