fbpx

Kongen hedrer Eivind Arnevåg

Lørdag 12/1 klokka 11 skulle Eivind Arnevåg delta på andakt og kaffe i KFUM-huset etter trening. Han visste ikke at der var både familie og venner tilstede sammen med ledende KFUM-ere. Eivind fikk overrakt kongens fortjenstmedalje.
dav

Kongen gir sin heder til de som over langt tid har gjort en innsats som er betydelig over det normale. Medaljen gir for en livstidsinnsats som kan være et eksempel for andre.

Da Eivind i sin tid ble nominert til prisen, ble følgende vektlagt:
– over 35 år som sentral leder i KFUM-kameratene i en periode der klubben vokste fra å være en liten kameratklubb på Ekeberg til å bli en av Norges mest anerkjente breddeklubber og en klubb som har betydd mye for tusenvis av barn og unge.
– som fotballspiller har Eivind 245 kamper for klubbens A-lag, og er den som har scoret flest ganger med 187 mål. Han spilte i tillegg for Vålerenga (1986-89) og for Lillestrøm (1990-91).
– som fotballtrener og fotballinspirator har Eivind Arnevåg også har lagt ned utallige timer og kvelder arbeid for å hjelpe til med å løfte KFUM dit klubben er kommet i dag og inspirert andre klubber gjennom å dele erfaring og kunnskap fra det han har gjort på og utenfor banen.
– som formidler av kristen tro og verdier har Eivind vært klubbens viktigste forbilde, hvor han på en jordnær og personlig måte har delt både tro og liv på de fleste arenaer. Eivind har også vært en tydelig trosformidler utenfor klubben, som forkynner på søndagsgudstjenester i Bekkelaget menighet, SEM-huset og Østmarkskapellet, gjennom bibeltimer og taler på ulike stevner og leirer og gjennom engasjement i Oase der han har sitt arbeid i dag.

Vi i Oase gratulerer Eivind og er glade for at vi nå skal få ha Eivind som vår mann og vår ressurs.  Så gratulerer vi også KFUM som gjennom denne medaljen har fått honnør for det arbeidet de gjør.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev