fbpx

Konsert med Samuel Ljungblahd og Lisa Børud

Velkommen til gospel og lovsangskonsert i Kongstenhallen! Samuel Ljungblahd får med seg Lisa Børud og LIN D til en konsetopplevelse du sent vil glemme. Gospel og lovsang i skjønn forening.

Dette blir en unik konsertopplevelse fredag 15.juli som er tilrettelagt for Oase. Samuel Ljungblahd blir kalt Sveriges soul- og gospelkonge. Han kommer til Kongstenhallen med fullt band og vi har også fått med oss Lisa Børud og Lin d som gjesteartister. Det blir gospel med Samuel, før vi får en felles lovsangstund med alle artistene. En fantastisk gospel og lovsangsfest, en konsert opplevelse du sent vil glemme.

Samuel Ljungblahd slipper denne våren et  nytt album og vi får nye sanger og gamle bekjentskap. Det nye albumet heter Right now, og er oppriktig og avkledd med mye følelser. 

hØR SPILLELISTE MED SAMUEL

Samuel har de siste årene turnert land og strand rundt i Sverige og har etablert seg som en av de beste og mest ettertraktede soulartistene i Skandinavia. Opptredenen under prinsebryllupet i Sverige har ikke dempet på interessen.

Han fikk sitt første gjennombrudd da han var med i TV-programmet ”Så ska det låta”, men det tok av etter at han sang i bryllupet til prins Carl Philip og prinsesse Sofia og fikk alle de kongelige til å være med å danse og klappe under utmarsjen. Samuel har samarbeidet med store deler av Sveriges artistelite.

Samuel i koNGELIG bryllup

Om Lisa Børud

Lisa har gjennom hele oppveksten sin gitt oss kjente og kjære sanger som ”Tøff Nok”, ”I Dag” og ”Kjempefest”! Nå senere også kjent fra Stjernekamp på NRK. Hun var også med i Melodi Grand Prix i 2019. 

Lisa kommer fra en musikalsk familie, og med bestefar Arnold, pappa Thomas, tante Linda og onkel Ole var det naturlig at også Lisa og begynte med musikk.

Billetter

Konsert med Samuel LJUNGBLAHD OG LISA BØRUD

Oase – deltakere og de som kjøper dagspass/enkeltrmøter får reduserte priser ved å kjøpe billett i påmeldingen her. 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev