fbpx

Konsert med Ole Paus på Oase 2018

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at det blir konsert med Ole Paus torsdag kveld under Oase 2018 (torsdag 19.juli kl 21.30).


Vi er veldig glade for å kunne fortelle at det blir konsert med Ole Paus torsdag kveld kl. 22.00 under Oase 2018 (19.juli). Oase 2018 arrangeres i Kongstenhallen i Fredrikstad 17-22.juli. 

Folkekjær artist
Ole Paus tilhører det absolutte toppsjiktet av norske fortellere og formidlere, og nå – etter mange års liv på veien og med talløse plateutgivelser, teaterforestillinger, revyer og konserter – har han for lengst fått en fortjent plass i den norske folkesjelen. Denne mannen går aldri av moten og er en av Norges mest fargerike og folkekjære artister. I årtier har Ole Paus underholdt i hver en liten avkrok av vårt langstrakte land.

Tar utgangspunkt i det aktuelle publikum

Ole tar alltid utgangspunkt i det aktuelle publikum og den aktuelle dagen, og henter elementer fra både konsert-, kåseri- og stand up – formen. Hensikten er å bruke eget liv og egne iakttakelser til å bevege hver enkelt tilstedeværende til å erkjenne at vi er barn av den samme hverdagen. Satire og poesi er bare to forskjellige måter å lyssette den samme virkeligheten på. Grunnkonseptet til Ole er å bruke tanker, kunnskap og opplevelser fra over seksti år på jorden til å kaste et nytt og annerledes lys over dagen i dag og stedet vi befinner oss på.

Stort repertoar

Ole innehar et stort repertoar og et unikt talent og er en svært allsidig artist. Utover å ytre sine meninger i musikkform, er også Paus kjent som forfatter og foredragsholder. Gjennom flere kronikker og innlegg har han satt seg selv i skuddlinjen for kritikk, men som den nøyaktige og tankevekkende personen han er, er det ennå ingen som har greid å målbinde ham.

Pris for billett, kan kjøpes i påmeldingen:

For deltakere: 150 kr


Del artikkelen:
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev

Hvorfor delta
på Oase?