Oase - møter i
Kristiansand

3-5.juli

Søgne Misjonskirke

Velkommen til Oase-møter i Kristiansand

Adressen for møtene er:
Søgne Misjonskirke, Lohneveien 75, 4642 Søgne

Velkommen til Kristiansand og Oase-møter for voksne og opplegg for barna!  Avlyst sommerstevne avlyser ikke Guds inderlige lengsel etter frelste og ufrelste. Derfor har vi nå en turne i landet der hvor man bor, i tråd med et konsept vi har i lengre tid – Oase der du bor.

I Kristiansand har vi svært aktive ledere som har benyttet sjansen til å invitere en helg med program både for voksne og barn.  Steffen Aaarhus som er lederen for barneprogrammet under våre normale sommerstevner er ansvarlig for opplegget i Kristiansand denne sommeren.

Se Facebook arrangement her og inviter gjerne venner. 

Steffen Aarhus

Leder for helgen i Kristiansand

I samarbeid med:

Påmelding

Av smittevern hensyn er det svært viktig at vi vet hvem som er tilstede på alle arrangement. Påmelding er derfor obligatorisk.
Møtene i Kristiansand koster 100 kr per møte for voksne og 50 kr for barn. 

Talere

Oddvar Søvik

Oddvar Søvik var med i ledelsen av Oase fra starten av. Han er pensjonert pastor og forfatter. Han har vært områdeleder i Normisjon Agder, skolelagsprest i Kristiansand, ansatt i Indremisjonsselskapet, pastor i Frikirken i Kristiansand og senere forstander i Bryne Frikirke.

Oddvar Søvik
En av Oases grunnleggere

Øistein Garcia de Presno

Øistein Garcia de Presno var blant lederne som startet Oase.  Han er utdannet fra BI og har en bred bakgrunn fra kristen Norge. 

Han jobbet i Laget som økonomisekretær i tiden da Oase ble startet. Senere var han rektor på Hald bibelskole i mange år.  Før han ble generalsekretær i Strømmestiftelsen. 

Han er leder for NorActa som bl.a. støtter unge pastorer og hjelper fattige til å arbeide seg ut av slummen i Kenya. Han er veldig inspirert av Hans Nielsen Hauges prinsipper som bidro til å hjelpe mange ut av fattigdom og nød i vårt eget land for 200 år siden.

Øistein Garcia de Presno
En av Oases grunnleggere

Viggo Klausen

Viggo har i mange år reist rundt og inspirert mange menigheter til å ta barn på alvor.  Måten han møter barn på er magisk. Han får med seg både barn, ungdommer og foreldre i et unikt samspill med glimt i øyet.

Viggo elsker kreativ forkynnelse og bruker et bredt spekter av måter å kommunisere på med mange morsomme vinklinger. Til daglig er Viggo ansatt i Misjonskirken Norge.

Viggo Klausen
Barne og Familieforkynner

Steffen Aarus

Steffen har vært leder for vårt barnarbeid på våre sommerstevner i mange år. Han er til daglig en aktiv mann, med mange engasjement. Blant annet driver han torsdagsklubben i Søgne Misjonskirke som er et lavterskel tilbud for barn i området. 

Han jobber i byggebransjen i Konsmo Fabrikker A.S. Steffen er gift med Elin og har 4 barn i tenårene. 

Joseph Akinyele
Lovsang

Program

Med forbehold om endringer. P.g.a innsjekk med billetter så anbefaler vi alle å møte i god tid. Det er plass til 200 voksne og 50 barn på hvert møte. 

Tale: Øistein Garcia de Presno

Eget opplegg for barn i egen sal. 

Torvmøte i Kristiansand. 

Tale: Viggo Klausen

Tale: Oddvar Søvik

Eget opplegg for barn i egen sal.  Lek  og aktiviteter. Viggo blir også med denne kvelden for barna. 

40-års markering

Tale: Oddvar Søvik

Eget opplegg for barn i egen sal.