Kveldsbønn på Bønnehuset – live og på Zoom

Vi satser på «Hybridsløsning» kommende mandag på Bønnehuset på Søndre Skøyen kapell. Kl. 19 har vi kveldsbønn hvor det også er mulig å delta på Zoom fra hele landet.

Kapellet har som vanlig åpent for besøkende mellom kl. 9-21.

Vi vil gjerne ha kontakten videre med alle dere som gjennom vinteren og våren har vært med på mandagen på Zoom.  Annenhver uke fremover vil vi kjøre hybridløsning.

På mandag vil Håvard Sand tale og Eivind og Merete leder som vanlig. Be om link om du vil være med på Zoom og send mail til: eivind@oase.no

Håvard og Carina Sand arbeider med Ungdom i Oppdrags bønnetjeneste Restore, et døgnkontinuerlig bønnearbeid. De har i flere år vært misjonærer på Filippinene. Ekteparet Sand har også utgitt flere bøker, og er tilknyttet Ungdom i Oppdrag.

Denne mandagen er en del av en «Minikonferanse» med tre ulike bønnefellesskap som går sammen over tre dager.

«Call to return» er tema og det ligger som et Facebookarrangement, som du finner på nettet, der du også vil finne mer bakgrunn og innhold. 

Møter: Søndag 5.sep kl.16-19 i Markus kirke, taler Rhonda Mathisen.  Man.6.sep. kl.19.00. i Søndre Skøyen kapell der Håvard Sand taler. Tirsdag er det nytt møte i kapellet kl.19.00 der Karen Sand taler. 

Du kan være med på det du vil du som bor i Oslo og omegn, og det er ingen påmelding.  Zoom-samlingen er kun på mandag.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev