fbpx

Kveldsbønn på Bønnehuset – live og på Zoom

Oase Bønnehus i Oslo tar ikke høstferie og inviterer til hybridløsning kommende mandag Kl. 19 har vi kveldsbønn hvor det også er mulig å delta på Zoom fra hele landet.

Kapellet har som vanlig åpent for besøkende mellom kl. 9-21.

Oase har et nasjonalt kall og vil derfor gjerne ha kontakt med hele landet også på Bønnehuset, så på disse hybridsamlingen kan hele landet delta. Vi starter altså kl. 19. Det er bra om dere kommer dere inn på linken fra kl.18.45-19.00, så ikke alle kommer på en gang. 

På mandag skal Jan Gossner tale, en av Oases grunnlegere. Eivind og Merete leder som vanlig. Be om link om du vil være med på Zoom og send mail til: eivind@oase.no

Jan Gossner var en av Oases grunnlegere, og var taler på Hellig- Ånds seminaret i Storsalen som ble starten på Oase. Han var med i Lederskapet fra 1980-1995. Gossner er teolog og har gjennom årene hatt ulike prest og lederstillinger i Den norske kirke og Frikirken og vært rektor på Norsk Diakonihøyskole og Høgskolen i Staffeldts gate.

Han er en avholdt taler som lodder dypt. Han har en særegen gave i å forkynne slik at det blir til tro, liv og inspirasjon. Han er pensjonist, men aktiv som forkynner og pastor i Oslo Søndre Frikirke.

Husk lørdagsseminar 20.november

Tema: Kontemplasjon og sentrerende bønn.
Gjest: Hilde Sanden-Bjønnes, forfatter og prest i Metodistkirken i Horten.
Pris: Kr.250,- som inkluderer lunsj (Baguetter) og kaffe og te og litt attåt i løpet av dagen.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev