Kveldsbønn på Bønnehuset – live og på Zoom

Oase Bønnehus i Oslo inviterer til hybridløsning kommende mandag, vi har kveldsbønn hvor det også er mulig å delta på Zoom fra hele landet.
Foto; ITRO - Hæge A. Aasmundtveit

Oase har et nasjonalt kall og vil derfor gjerne ha kontakt med hele landet også på Bønnehuset, så på disse hybridsamlingen kan hele landet delta.

mandag 21.feb, blir det ny mulighet til å være med på Zoom på kveldsbønnen fra Oase Bønnehus kl.19.30. I kapellet starter kveldsbønnen kl. 19, mens du kan være med på zoom fra kl. 19.30. Ønsker du å være med på Zoom kan du sende mail til eivind@oase.no for å få lenke til møte.

Kapellet er åpent hele dagen mellom kl.09 og 21. Vi har tidebønner i kapellet kl.10, kl.13 og 19. Et team fra Dunamis i Brasil kommer til til kapellet. Det blir spennende å høre fra de.

Sofie Hovda som er bønneleder for The Send vil dele og det blir fokus på hvordan knytte generasjonene sammen. The Send skal samle tusenvis av ungdom i Telenor Arena 25 juni. 

Sofie (25) studerer innovasjon & ledelse, og er leder for det utadrettede arbeidet i Ungdom i Oppdrag Oslo, med  fokus på bønn, misjon og ungdom. Sofie har tidligere vært 4 år med Ungdom i Oppdrag på Hawaii, og er nå med som områdeleder for The Send her i Oslo.  Vi gleder oss til å høre fra Sofie på mandag.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev