fbpx

Kveldsbønn på Bønnehuset – live og på Zoom

Vi inviterer til «Hybridsløsning» kommende mandag (20 sept) på Bønnehuset på Søndre Skøyen kapell. Kl. 19 har vi kveldsbønn hvor det også er mulig å delta på Zoom fra hele landet.

Kapellet har som vanlig åpent for besøkende mellom kl. 9-21.

Oase har et nasjonalt kall og vil derfor gjerne ha kontakt med hele landet også på Bønnehuset, så annenhver uke (partallsuker) vil vi fremover kjøre hybridløsning på kveldsbønnen som starter kl. 19.

På mandag vil Eivind Arnevåg (daglig leder i Oase) tale. Eivind og Merete leder som vanlig. Be om link om du vil være med på Zoom og send mail til: eivind@oase.no . Vi starter altså kl. 19. Det er bra om dere kommer dere inn på linken fra kl.18.45-19.00, så ikke alle kommer på en gang. 

Vi minner også om:

21-24.oktober er det Oase-retreat på Lia Gård
Noen få plasser ledig pt. Vi leder retreaten sammen med leder for Lia Gård, Ingar Bø.  «Vandre i frihet» er tema. Påmelding til www.liagard.no

20.november: Lørdagsseminar på kapellet kl.11-16

Vi inviterer til seminar om kontemplasjon og sentrerende bønn på Søndre Skøyen kapell med Hilde Sanden-Bjønnes. Hun har skrevet en nydelig bok som heter: «Bakenfor ord og tanker» (Verbum forlag). Hold av dagen. Egen mail med mer informasjon og påmelding kommer. 

Gave til Oase Bønnehus

Tusen takk til alle dere som har gitt og gir oss gaver!   Dere som har glede av Bønnehuset og vil gi en gave til det som skjer der, og vil støtte Oase i å være med å etablere nye bønnehus, samt dra på «Oase der du bor»-besøk, kan gi en gave på VIPPS: 20764 -skriv gjerne bønnehus på meldingen.  Oases bankkontonummer kan du også bruke: 6318.56.91758.

Del artikkelen:
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev