Oase Lederkonferanse 11-13.februar

Har du lederoppgaver eller er prest/pastor i din menighet? Tiden er inne for å samles igjen for «PÅFYLL» til liv, tro og tjeneste.

Oase har alltid hatt et spesielt kall for fornyelse og inspirasjon til prester, pastorer, ansatte og ledere i menigheter og organisasjoner. Gi deg selv noen rolige dager uten ansvar og oppgaver, for å få tid til å ta imot ny inspirasjon og nye krefter. 

Program

Vi starter søndag 11.februar kl.19.00 med åpent kveldsmøte for alle. Mandag er det Morgenmøte kl.10.00. Varm lunsj kl. 12.00 Ettermiddagsmøte kl.13.30 og kveldsmøte kl.19.00. Tirsdag er det Morgenmøte kl.10.00 og varm lunsj kl.12.00.  Vi avslutter formelt etter lunsj, men vil gi rom for bønn og samtaler etter behov. Kapellet vil være åpent frem til kl.16.00 der dere også kan bruke stedet til egne møter/samtaler, som vi erfarte var behov for i fjor.

I år får vi besøk av Egil Elling Ellingsen.
Han er en god venn av Oase og har talt på Oase. Han har vært pastor i IMI Stavanger i mange år, og leder en utrolig flott menighet som har vært med å bryte vei på mange områder i landet vårt, med bl.a. å ha et viktig fokus på nådegavene til den enkelte. Vi gleder oss til å være sammen med Egil Elling og mange ledere tror vi vil bli inspirert og oppbygget av å høre han.

En annen gjestetaler blir Lars Christian Gjerlaug
Lars Chr. Gjerlaug plantet IMI-Kirken Kollektivet sammen med kona si Anita, i 2018. IMI-kirken Kollektivet samler i dag flere hundre mennesker og opplever å se mennesker komme til tro, og bli berørt av Den Hellige Ånd. Lars Chr. har tidligere vært studentpastor ved HLT, og vært ungdomspastor i Filadelfia, Oslo. Han brenner for å se mennesker berørt og grunnfestet i Guds kjærlighet. Vi gleder oss til å lytte til Lars Chr. på Lederkonferansen.

Andre talere blir Mette Ellinor Boye, Eivind Arnevåg med flere
som vil dele.  Lovsang ledes av Merete Føyen Arnevåg og andre gode krefter. 

Påmelding

Pris: Kr.1000 som inkluderer lunsj mandag og tirsdag.  Kan du bare en av dagene, kan du melde deg på med dagspass.

Overnatting: Thon hotell ved operaen er nok mest praktisk for de som skal overnatte på hotell. 

Bestill gjerne rom på samme hotell her.

Hilsen,

Trond Inge Tappel,
Leder Oase Preste og Ledernettverk

og 

Eivind Arnevåg,
Daglig leder Oase

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev