Program Oase Lederkonferanse 19-21.mars

Har du lederoppgaver eller er prest/pastor i din menighet? Tiden er inne for å samles igjen for «PÅFYLL» til liv, tro og tjeneste.

Oase har alltid hatt et spesielt kall for fornyelse og inspirasjon til prester, pastorer, ansatte og ledere i menigheter og organisasjoner. Gi deg selv noen rolige dager uten ansvar og oppgaver, for å få tid til å ta imot ny inspirasjon og nye krefter. Det blir morgenmøte, seminar og kveldsmøte mandag/tirsdag. Søndag har vi åpent kveldsmøte for alle. 

Program

Søndag 19.mars 

kl. 19: Åpent kveldsmøte for alle. Med Mette Ellinor Boye og Eivind Arnevåg.

Mandag 20.mars

kl.10: Morgenmøte. «Hvordan legge til rette for at nådegavene kommer i funksjon i menigheten?» Med Einar Ekerhovd og Mette Boye. 

kl.13.30:. Seminar: «Hvordan ta vare på seg selv i jobben og som menneske». Med Eivind Arnevåg. 

kl. 19 Kveldsmøte «Kampen om hvilen». Med Trond Inge Tappel.

Tirsdag 21.mars

kl.10 Morgenbønn med ramme fra Bønnehuset. Øystein Udnes, Merete og Eivind Arnevåg

kl.13.30: Seminar med Mats Nyholm fra St.Clara kyrkan i Stockholm

kl.19: Kveldsmøte med Mats Nyholm fra St.Clara kyrkan i Stockholm

Vi får i år besøk av Mats Nyholm, som er prest og har ledet arbeidet i St. Clara kyrkan i Stockholm siden 2018. Mats er gift med Camilla og de har tre barn sammen.

Sankta Clara-kyrkan ligger midt i Stockholm sentrum og forener på en sterk måte kirkens diakonale, misjonale og karismatiske dimensjoner. Fra å være en nedleggingstruet menighet for vel 30 år siden er den i dag en pulserende forsamling. Folk i ulike aldre, samfunnslag og kulturer kommer sammen til gudstjeneste, matutdeling 5 dager i uken, arbeid blant utslåtte, evangelisering og disippelgjøring. Mange som kommer på besøk til Sankta Clara-kyrkan finner i dag inspirasjon og håp for kirkens liv framover. 

Nøklene til menighetens arbeid og vekst er basert på 9 nøkler:

Åpen for alle – Bryr seg om mennesker i nød – Har et kjærlighetsfullt fellesskap – Setter den bibelske Jesus i sentrum – Lever et hellig liv – Våger å lide for troens skyld- Søker Gud i bønn – Bruker lekfolk – Er avhengig av den Hellig Ånds kraft.

Andre talere blir Mette Ellinor Boye, Trond Inge Tappel og Eivind Arnevåg med flere.  Lovsang ledes av Merete Arnevåg og andre gode krefter. 

Spørsmål: Eivind Arnevåg: Mobil: 4024 0761

Hilsen,

Trond Inge Tappel,
Leder Oase Preste og Ledernettverk

og 

Eivind Arnevåg,
Daglig leder Oase

Påmelding

Pris: Kr.1250 som inkluderer lunsj mandag og tirsdag.  Kan du bare en av dagene, betaler du 750 kr. for en dag.  Enkeltmøter uten mat : Kr.200,.

Overnatting: Flere skal på Thon Hotell Slottsparken, de har priser rundt 1100 kr natten per medio februar (flytende priser). 

Bestill gjerne rom på samme hotell her.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev