fbpx

Leif Hetland taler på Oase 2018

Leif Hetland blir en av talerne på Oase 2018 og blir med oss under hele stevnet. Oase 2018 arrangeres 17-22.juli i Fredrikstad.

Leif Hetland er en verdens evangelist med røtter i Haugesund. Siden 1984 har Gud tatt en fortapt sønn og gjenopprettet ham til Hans plan. Den Hellige Ånd har forvandlet en ødelagt narkoman til å bli en ”world changer” som er avhengige av Jesus. Leif bor nå i USA med sin kone, Jennifer og deres fire barn.

Leif er grunnlegger og leder av Global Mission Awareness. Han reiser over hele verden for å forkynne og demonstrere Guds kjærlighet. Han har vært i mange deler av verden og sett over en million mennesker bli frelst gjennom sitt arbeid. Leif Hetland har vokst opp på Vestlandet, men bor nå i Atlanta i USA.

Han har inngang blant muslimske ledere i Pakistan, men også i land med andre dominerende religioner. Hans forkynnelse har et Jesus-fokus som er befriende og som løfter oss opp slik at vi får et glimt av hvordan Gud ser på og tenker om oss. Han inviterer Den Hellige Ånds kraft over folk og forsamlinger og erfarer at det skjer mye både i den vestlige verden og kanskje enda mer i andre land han besøker.

Gjennom 25 års tjeneste i 76 nasjoner, er Leif kjent som en «Kjærlighetens ambassadør» og er en åndelig far til et apostolisk nettverk av menigheter, organisasjoner, og misjonærer. Leif har skrevet flere bøker.

Oase er et stevne for alle generasjoner. Vi har program for voksne, barn og ungdom. Alle trenger å erfare Den Hellige Ånd som i en realitet i sitt liv. Oases nød og oppgave er å forkynne dette slik at mennesker, menigheter og samfunnet forvandles. Oase ønsker å legge til rette for et personlig møte mellom den enkelte og Gud, slik at Jesus blir levende i hverdagen og Den Hellige Ånds virke en realitet. Vi inviterer til et stevne der relasjonen mellom Gud og mennesker, og mellom mennesker av alle generasjoner blir dypere.

Del artikkelen:
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev