Lovsangskonsert for alle generasjoner

Vi gleder oss til lovsangskonsert torsdag 13.juli kl. 22, for alle generasjoner i Kongstenhallen. Konserten er gratis for Oase-deltakere hele stevnet, dagsbesøkende kan kjøpe billett.

Vi er så glade for at David André Østby kommer tilbake til Oase, med seg får han Josefina Gniste som er lovsangsleder og pastor i Sverige. De får selskap fra Selma og Emilie fra TenOase-lovsangsteam og Vetle Jarandsen som ledet lovsangen på TenOase i mange år.

David André Østby
David André Østby trenger for mange ikke nærmere presentasjon, men han er lovsangsleder og pastor i Filadelfiakirken i Oslo. Han har skrevet en rekke høyt elskede lovsanger. For eksempel: Gi meg Jesus, Strømmer av Nåde, Graven er Tom og All Because Of You. Han slapp i påsken sitt sjette soloalbum, albumet “Hymner” inneholder 9 sanger, blant annet singlene Du sier og Tilgitt.

Josefina Gniste
Josefina Gniste er en svensk lovsangsleder, pastor, podcaster og låtskriver. Hun tok det svenske kristenfolket med storm med debutalbumet “Möt oss här” i 2016, og i dag topper låtene hennes strømmingen av lovsanger i Sverige. Gnistes musikk når også utenfor Sverige. Sangen «Din trofasthet» er en av de mest brukte salmene i Norden og nådde nylig 1.000.000 streams.

De får selskap fra Selma og Emilie fra TenOase-lovsangsteam og Vetle Jarandsen som ledet lovsangen på TenOase i mange år.

Her er spilleliste fra konserten David Andre Østby hadde i fjor under Oase.
Josefina Gniste slapp i vår et nytt album
Lovsangskonsert

Konserten er gratis for deltakere og medarbeidere.  Påmeldingen til hele stevnet finnes her.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev