Lovsangskonsert med David Andrè Østby og TenOase lovsangsteam

Vi er glade for å kunne fortelle at det blir lovsangskonsert for alle generasjoner med David Andrè Østby og lovsangsteamet på TenOase. Torsdag kl. 21.30 i Kongstenhallen.

Oase har program for alle generasjoner og denne kvelden ønsker vi å komme sammen på tvers av generasjoner i en lovsangskonsert. Det er noe spesielt som skjer når mennesker fra alle generasjoner kommer sammen for å tilbe Gud i bønn og lovsang.

Konserten er gratis for alle deltakere som er på hele stevnet (både voksne, tenåringer og barn). Dagsbesøkende og andre gjester kan kjøpe billett. 

Denne kvelden skal voksne (og barn som kan være våken) få lov til å besøke tenåringene i TenOase-salen. Vi er så heldige og ha med et fantastisk lovsangsteam på TenOase fra Filadelfiakirken i Oslo, under TenOase er teamet ledet av Vetle Jarandsen. På denne lovsangskonserten får de også med seg David Andrè Østby som er lovsangsleder og pastor i samme menighet.

Om David Andrè Østby

David André Østby er lovsangsleder og pastor i Filadelfiakirken i Oslo. Han har skrevet en rekke høyt elskede lovsanger. For eksempel: Gi meg Jesus, Strømmer av Nåde, Graven er Tom og All Because Of You. Han slapp i påsken sitt sjette soloalbum, albumet “Hymner” inneholder 9 sanger, blant annet singlene Du sier og Tilgitt.

Om TenOase lovsangsteam og Vetle Jarandsen

Lovsang har siden starten på 1980 tallet vært helt sentralt på TenOase. Nå er Vetle Jarandsen lovsangsleder på TenOase og har vært med på TenOase i mange år. Han er lovsangsleder, produsent, og låtskriver med base i Filadelfiakirken Oslo. Han har med seg musikere og sangere fra samme kirke. 

Som låtskriver har han bemerket seg med sanger som “Highest Price” (Leeland), “Stor er din trofasthet”(FIladelfiakirken/Josefina Gniste) og “Se Ham” (Impuls), og er streamet flere millioner ganger som produsent og låtskriver , han har samarbeidet med flere kjente kristne artister

Lovsangskonsert med david andrè østby og tenoase - lovsangsteam

Oase – deltakere  hele stevnet får konserten gratis og trenger ikke kjøpe billett (voksne, tenåringer og  barn).  Deltakerbånd blir billetten. 

Prisene under er for de som besøker Oase for konserten eller har dagspass / enkeltmøter. De som kjøper dagspass/enkeltrmøter kan også kjøpe billett i påmeldingen her. 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev