Lovsangskonsert med Martin Smith på Oase

Oase kan i samarbeid med Lindeh & Lindholm invitere til lovasangskonsert med Martin Smith fra Delirious fredag 10.juli kl 21.30 i Fredrikstad. Det blir også seminar samme dag kl 16. 

Delirious var bandet som preget internasjonal lovsang på 90/00-tallet. Han har holdt seg svært aktuell som soloartist og har skrevet sanger som har preget lovsangen i menigheter verden over i nesten 30 år.

Artist i nesten 30 år

I nesten 30 år har Martin Smith skrevet lovsanger, Martin har tjent millioner mennesker rundt om i verden gjennom tilbedelse og ført dem inn i Guds nærvær.

I 17 år holdt Smith mikrofonen for Delirious?  (spørsmålstegnet var en del av navnet)  – det megaselgende, Dove-prisbelønte, Grammy-nominerte bandet som bidro til å bringe den moderne lovsang til eksistens. De var blant annet inspirasjon for Hillsong United. De turnerte verden over og var egentlig det første lovsangsbandet som hadde hele verden som sitt publikum.

Solo artist

Etter at bandet sluttet i 2007, har Martin Smith holdt seg svært aktuell som forfatter og produsent og har turnert hele verden som soloartist. Han har etablert seg om en av de største navnene innen internasjonal lovsang og har samarbeidet med Amy Grant, Michael W Smith, Chris Tomlin, Matt Redman, Reuben Morgan, Jesus Culture, Darlene Zschech for å nevne noen.

Billettpriser

For deltakere koster billetten:
250 for voksne
100 kr for tenåringer
50 kr for barn

Prisen er 350 kr for besøkende som ikke er deltakere (uansett alder). Billetten inkluderer også seminar kl.16 og kveldsmøte kl.18 samme dag.

Fredag 10.juli kl  21.30
Kongstenhallen | Fredrikstad

Kobler sammen generasjoner

Martins sanger har koblet sammen generasjoner og inspirert og påvirket millioner av mennesker i alle aldre. Han er like kjent for yngre generasjoner, som er han for de som husker han fra Delirious?.

Låter som I could sing of your love forever, Majesty, History Maker, Did you feel the mountains tremble er sanger som ble laget når han var med i Delirious? og som  fortsatt synges i kirker verden over.

I nyere tid han blant annet skrevet God’s Great Dance Floor, «Waiting here for you, Jesus Only You, Come Holy Spirit.

Noen av sangene han har skrevet:
Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev