fbpx

11-16.JULI

Fredrikstad - Kongstenhallen

Bli Medarbeider

BLI MEDARBEIDER

Oase kunne ikke vært arrangert uten medarbeidere. Hvert år bidrar rundt 400 frivillige. Som medarbeider får du være med i et inklurende fellesskap som har Jesus i sentrum. Du blir kjent med andre medarbeidere og legger til rette for at deltakerne kan bli fylt av Ånden.

Du kan melde deg som medarbeider i den vanlige påmeldingen, i påmeldingen finner du oversikt over hvilke tjenester vi har behov for.  Dersom du har spørsmål eller lurer på hva du kan bidra med, så kan du kontakte oss her.

Praktisk medarbeider

Kontakt:
Bjarte Baasland
Tlf: 992217838 Email: bjarte@oase.no

Betingelser: 
10 – timers arbeid: 500 kr redusert på prisen
24 – timers arbeid: Hele stevnet gratis

Oppmøte:
 Rigging starter lørdag 9.juli også behov om du bare kan delta under stevnet. 

Referanse for nye: Nei

Oase har utviklet et konsept som vi kaller «Vi på taket». Vi har et  flott bilde fra Luk 5.17 ff om de 4 vennene som praktisk tilrettela for at deres lamme venn skulle få et forvandlende nærmøte med Jesus. Da Jesus så deres tro skjedde underet. Derfor er disse oppgavene så utrolig viktige for hele stevnet. Mange av oss starter stevnet 2-3 dager før stevnet på det vi kaller RiggeOase. Mye skal gjøres klart før stevnet, her er det oppgaver for liten og stor. Du får oppgaver som passer til dine ønsker og kvaliteter. Dagene i forkant har også et åndelig fellesskap som mange verdsetter

Det er mange oppgaver du kan bidra med:

 • Hjelpe å rigge i dagene i forkant (både med og uten muskler)
 • Møteverter
 • Registreringsteam/stevnekontor
 • Brannvakter under møter
 • Parkeringsvakter
 • Vakter på skoler (også nattevakter)
 • Plukke søppel
 • Rydde
 • Renhold
 • Film-team
 • Journalist – team
 • Hjelpe siste dag med nedrigging (både med og uten muskler)

Forbeder og Mosestjener

Kontakt:

Jostein Svalland

Tlf: 48288601 Email: jostein.svalland@hotmail.com

Betingelser: 
500 kr rabatt på deltakeravgift

Oppmøte: Mandag 10.juli om morgenen
Referanse for nye: Ja

Forbeder for de voksne har forbønn og samtale med alle deltakerne. Vi har en viss kvalitetsprosedyre ved rekruttering av nye veiledere. Ønsker du å bli med som ny Veileder eller Mosestjener? – Kontakt Jostein Svalland. Vi må ha en referanse om du er med for første gang. Som veileder ligger det som forutsetning at man er med på «Medarbeiderdagene» i forkant av stevnet.

TenOase medarbeider

fRA 18 ÅR

Kontakt:
Andrea Wigdel Tlf: 46802462 Email: andrea@oase.no

Betingelser: Som medarbeider på TenOase får du gratis stevnepass. Dette inkluderer møter, seminarer og konserter. For overnatting og maten du får på medarbeiderskolen blir det en avgift på 750 kr, i tillegg kan du kjøpe lunch / middag under stevnet for 250 kr dersom du er student/skoleelev. Så 1000 kr totalt alt inkludert.

Oppmøte: Søndag 09.juli kl 16. 
Referanse for nye: Ja

TenOase hadde ikke vært til uten våre gode medarbeidere. Hvert år har vi med oss stødige og flinke medarbeidere, som legger til rette for at ungdommene skal få bli bedre kjent med Jesus, bli fylt av Ånden og skape gode sommerminner.

Som medarbeider får du være med på medarbeiderdager før Oase, hvor du får bli kjent med andre og bli forberedt på å være til stede for ungdommene gjennom uka. Medarbeiderdagenen starter to dager før selve TenOase, og inneholder mye tid til bønn og lovsang, undervisning, mat og annet sosialt.

Ønsker du å være med som medarbeider på TenOase? Finn teamet du ønsker å være med i under, og send oss en mail!

Praktisk team

Det er mange praktiske ting som må på plass når det skal arrangeres TenOase. Praktisk team trengs både i TenOase-hallen og på medarbeiderskolen. Oppgavene kan være alt fra matlaging, vasking og nattevakt, til rydding av hallen etter møter, sørge for at det er nok vann, hjelpe til å rigge opp div og lignende.

Praktisk team er med på å få hjulene til å gå rundt under TenOase, og gjør så de andre medarbeiderne trives.

Gruppeleder

Som gruppeleder er du med på å legge til rette for at ungdommene ungdommene kan bli kjent i litt mindre grupper. Du vil følge opp en gruppe samme med en annen gruppeleder. Dere samles etter morgenmøtene og blir kjent, leker og har det gøy, og snakker om temaene som tas opp.

Mediateam

Mediateam er for deg som liker å holde på med film, foto og sosiale medier. Media har ansvar for å dokumentere festivalen og det som skjer fra dag til dag. I teamet er du med på å lage videoer eller ta bilder som kommer på storskjermen under møtene, samt innhold som legges ut på sosiale medier under og etter festivalen.

Medarbeider barna

fra 16 år

Kontakt:
Steffen Aarhus Tlf: 47021668 Email: stefni@online.no

Betingelser: Gratis. Men 850 kr som inkluderer overnatting på skole, deltakeravgift, frokost og kveldsmat på skolen. Betaler for lunch/middag.
Oppmøte: Tirsdag 11.juli kl 10. 
Referanse for nye: Ja

Bli med som medarbeider for barna.  Vi har store forventninger til hva Gud har på hjertet for sommerens stevne og gleder oss til å møte fantastiske barn! Det blir undervisning og lovsang blandet med lek og moro, i møte med gamle og nye venner. Som medarbeider ligger det som forutsetning at man er med på «Medarbeiderdagene» i forkant av stevnet.

Som BoJoKo-medarbeider er det forventet at du blir med fra søndagen på medarbeiderdagene. Du får hele stevnet til gratis og kan bo på skole gratis hvor du får frokost og kveldsmat.

Er du medarbeider for første gang på BoJoKo trenger vi en referanse.