Lovsangskonsert med Michael W. Smith

Det er en stor glede å kunne invitere til lovsangskonsert med Michael W. Smith fredag 12.juli under Oase 2019.

Dato: Fredag 12.juli
Klokken: 21.30
Sted: Kongstenhallen

Billettpris:
250 kr for deltakere
350 kr for besøkende

 Michael W. Smith ønsker at vi skal komme sammen å tilbe Gud som en enhet, med en stemme og ett hjerte. Michael kommer med fullt band og korister fra USA.

Michael W. Smith trenger for mange ingen større presentasjon. Han er kort og godt en av tidenes største kristne sangere. Michael har i årtier produsert og levert musikk som synges de fleste steder i verden. Han har reist verden rundt med utsolgte konsertarenaer.

Under sin imponerende karrière er han æret med tre Grammy Awards, 45 Dove Awards og han har solgt mer enn 15 millioner album! Listen med sanger han har gitt ut er lang, og sangene brukes i lovsang over hele verden og har vært i bruk i norske menigheter i en årrekke. Det er tydelig at de formidler noe som mennesker trenger å uttrykke.

Noen av sangene han har utgitt:

I 2018 gav han ut et nytt lovsangsalbum som heter Surrounded. Michael samlet en gruppe tilbedere rundt ham og hans band for en intim lovsangskonsert som også ble en plate. Hans ønske med dette prosjektet er å forene kirken i tilbedelse. «Jeg føler at Gud beveger seg gjennom hans kirke, og han kaller oss sammen for å være en stemme og ett hjerte, en brud, hver nasjon, hver stamme, hver eneste tunge, hver sosial klasse, hver menighet, hva om vi bringer ham som jeg liker det mest – vår enhet vi kan ha forskjellige historier, hud og sanger, men vi deler alle samme Ånd.»

Vi kan stemme i denne invitasjonen og ønske velkommen til en fantastisk lovsangskonsert i Kongstenhallen!

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev