fbpx

Ny ansatt i Oase

Oase har ansatt Andrea Sundgot Aarland i 10% stilling for TenOase. Hun er 23 år, har vokst opp i Ulsteinvik på Sunnmøre, går på Lærerskolen, er med i menigheten IMI-Kollektivet i Oslo.

Det som er litt spesielt er at Andrea Wigdel, daglig leder i TenOase, går på lærerskolen og er også med i IMI-Kollektivet. Så nå har vi to Andreaer i staben! Velkommen skal du være, Andrea den 2! LES INTERVJUET!

Hvorfor takket du ja til å jobbe i TenOase?
Jeg har ikke vært på Oase før, men har hørt mye bra om det, og har et veldig godt inntrykk av festivalen og det Oase står for. Det er viktig å bevisstgjøres om hvem Den hellige ånd er, og jeg lengter etter å se at flere unge får et møte med Jesus som kan være livsforvandlende.

Har du opplevd det selv?
Ja jeg har hatt flere sterke møter med Jesus, flere på leir, og det brenner jeg for at flere skal oppleve.

Hva tenker du om å jobbe i Oase nå?
Når Andrea (Wigdel, som er leder i TenOase) spurte meg om å jobbe her, tenkte jeg at det hørtes veldig spennende ut. Jeg har allerede lært masse av Andrea og måten hun jobber på. Det er kult å få kunne jobbe tett med henne, og merke at vi deler samme visjon og hjerte for tenåringene.

Hva og hvem har formet troen din frem til i dag?
Det er flere! Mamma og pappa ledet Søndagsskolen på Sundgot Bedehus trofast i mange år, og det dannet grunnlaget for mitt forhold til Gud. Senere dro jeg på Internatskole på Drottningborg i Grimstad. De tre årene betydde mye for meg. Jeg fikk mange gode venner og så hvordan de levde tett med Gud. Hjemme var det få kristne, så det var spesielt å kunne ha fellesskap med mange på samme alder. Senere hadde jeg ett halvt år med DTS i Australia, og deretter bibelskole på Sola med Ungdom i oppdrag. Her har jeg også fått oppleve inspirerende fellesskap, blitt utfordret og utrustet i troen.

Hva ser du for deg er ditt fokus som leder i TenOase?
Jeg gleder meg til å bli kjent med folk og få mange gode samtaler. Det er kult å både kunne bli disippelgjort selv, og samtidig legge tilrette for at andre kan bli det.
Ønsket mitt er at folk får et møte med Jesus, blir rotfestet i ham og får en tro som varer.
Tidsånden i dag sier at alt er relativt, og at hver og enkelt må finne sin egen sannhet. Det er vi uenige i, fordi vi kjenner Jesus som «veien, sannheten og livet». Nettopp derfor er det er viktig at vi tør å stå for evangeliet, samtidig som vi møter medmennesker med en ydmykhet. Jeg gleder meg til Sommer-Oase og få møte mange tenåringer, og håper jeg kan være med å legge til rette for at de får et møte med Jesus som varer livet ut! 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev