fbpx

Ny medarbeider for TenOase på plass i Oase-staben

Vi er glade for at Andrea Wigdel blir ny daglig leder for TenOase. Hun studerer for å bli lærer og skal jobbe hos oss i 20 % stilling.
Daglig leder, Eivind Arnevåg, ønsker Andrea Wigdel hjertelig velkommen som ny Medarbeider for TenOase og som en del av Staben i Oase.

Vi tok en liten prat med vår nyansatte medarbeider i kontorlokalene for Oase i St.Olavsgate 24. Andrea er 24 år og vi er så glad for at hun har takket jeg til stillingen i Oase.

Hvorfor takket du ja til denne stillingen?

Det handler mye om at det som skjer på TenOase er mye i tråd med det jeg tror er på Guds hjerte og i mitt hjerte. Jeg lengter etter å se at ungdommer bli kjent med Jesus.

Har du vært på Oase tidligere?

Ja, en gang, jeg tror jeg var ca. 16 år, og jeg gikk på ungdomsskolen.

Hva husker du fra den gangen du var der?

Det som gjorde mest inntrykk var relasjonene jeg fikk, og det som skjedde i mindre grupper, hvor vi fikk møte Gud sammen. Og det var spesielt å se at så mange ungdommer var sammen for å prise Gud.

Har du vært aktivt i menighetsliv før

Absolutt.  Jeg har faktisk vært aktiv siden ungdomskoletiden.  Var med i huskirke, tok Alpha-kurs, ble konfirmert, og så ble jeg leder i konfirmantarbeidet.  Det har siden blitt mange ungdomsmøter, nattkafé og ellers vært med på mye ulikt arbeid.

Hva gleder du med mest med når du nå skal starte å jobbe i Oase?

Jeg gleder meg til å se hva Gud ønsker å gjøre gjennom TenOase. Når man åpner opp og kommer med forventning at Gud kan gjøre ting, og går et skritt i tro, så kan jeg oppleve at jeg at jeg kan bli overrasket av Gud, som viser på nye måter hvem Han selv er.

Hva gjør du ellers?

Jeg studerer til å bli lærer, og går lektorprogrammet på Blindern, og har 1,5 år igjen. Så er jeg aktivt med i IMI kollektivet og er med som huskirkeleder. Jeg er også med på menighetens oppsøkende arbeid i byen.

Vi velsigner Andrea i sin nye jobb, og ber om at dere som er glad i Oase, og tenåringer spesielt, tar med henne og TenOase-styret, i bønn fremover.


Vi er også veldig glade for Johannes Minge fortsetter som styreleder for TenOase.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev