Ny medarbeider på plass i Oase-staben

Oase ønsker Marte Lohne hjertelig velkommen i Oase-staben. 15.august tar hun tar over etter Margrethe Heggheim Kleiven.

Vi benytter anledningen til å takke Margrethe for glimrende innsats og vel gjennomført periode som ansatt i Oase!

Marthe har fått jobben som Arrangementsansvarlig i en 20% stilling i TenOase, og det gjøres en endring i strukturen da oppgaven som styreleder og ansatt nå vil deles på to personer. De siste årene har det vært samme person som har hatt begge ansvarsområder. Johannes Minge trår nå inn som ny styreleder i TenOase og vi ønsker også han hjertelig velkommen og Guds velsignelse over tjenesten som styreleder.

Vi tok en liten prat med vår nyansatte på de nye kontorlokalene for Oase i St.Olavsgate 24. Marte er 25 år, vokst opp på Skedsmokorset utenfor Oslo, bor i byen med adresse Staffeldts gate, så det er kort vei til jobben!

Hvorfor har du takket ja til denne stillingen?

  • Fordi jeg har lyst til å gi Oase-opplevelsene mine videre til ungdommene som kommer etter, slik at de kan få oppleve noe av det samme som jeg har erfart. Jeg ønsker virkelig å hjelpe ungdom til å bli kjent med Jesus og andre troende i trygge rammer.
    Du har vært mye på Oase tidligere?
  • Ja, jeg har «vokst opp» på Oase fra jeg kunne gå, med Barne-Oase og og TenOase, og hvert der hvert eneste år, utenom de siste to årene.
    Hva gjør du ellers?
  • Jeg studerer til å bli sosionom, har ett år igjen, men jobber også frivillig i ungdomsarbeidet UngFila i Filadelifakirken med diverse oppgaver. Der har jeg vært leder de siste 5 årene.
    Det høres ut som om du har hjerte for ungdom?
  • Det stemmer, jeg brenner for ungdom. De er dritkule, og jeg trives godt å henge med dem og se hvordan de er med hverandre. Det er jo de som skal ta over, så de er de viktigste å ta vare på! Så jeg vil være med å skape TenOase sammen med de, og gleder meg veldig til å komme i gang.

Det gjør vi også, og velsigner Marte i sin nye jobb, og ber om at dere som er glad i Oase, og tenåringer spesielt, tar med dere Marte, og TenOase-styret, i bønn fremover.

Hilsen Eivind Arnevåg

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev