Ole Thomas Talset blir ny stevnekoordinator

Vi er glade for å kunne fortelle at Ole Thomas Talset (31 år) blir ny stevnekoordinator for Oase. Han har tidligere vært festivalsjef i Get Focused og jobber nå i Skaperkraft Consulting.

Han skal fortsatt være ansatt i Skaperkraft, men vil nå være engasjert deler av tiden i Oase. Skaperkraft har kontor i samme bygning som Oase på Holbergsplass i Oslo. 

Han har tidligere vært festivalsjef i Get Focused, en festival for tenåringer hver høst i Tønsberg. Ole Thomas er utdannet sosionom og bor i Tønsberg der han er aktivt med i Tønsberg Frikirke. Ole Thomas underviser jevnlig ledere i frivillig og privat sektor og støtter organisasjoner i kristen-Norge med blant annet utvikling og strategi. Han var også arrangementsansvarlig for aksjonen “En dag” på Bislett Stadion i 2015. Han er gift med Charlotte og sammen har de en datter på halvannet år.

Ole Thomas har lang og god bakgrunn fra Oase som deltaker på både som barn og TenOase, og også som medarbeider på TenOase.

Daglig leder Eivind Arnevåg er glad for at sin nye medarbeider nå er på plass:  “Ja, denne signeringen er viktig for Oase og jeg gleder meg til å få Ole Thomas inn i staben for å dekke inn rollen som stevnekoordinator.  Jeg har hatt flere gode samtaler med han og Oase får nå en ung, energisk og dyktig medarbeider til å være med å lede hele den praktiske planleggingen og gjennomføring av SommerOase.”

Johan Edvard Grimstad sluttet i Oase i høst, han ble Fylkesråd for næring i Viken. Vi benytter anledningen til å takke Johan Edvard, for hans tjeneste for Oase gjennom mange år. Johan Edvard startet som frivillig på 90-tallet og ble fast ansatt i 2007. Etter 12 år som ansatt i Oase, ble han nå heltidspolitiker. Vi er veldig takknemlig for det han har gjort for Oase.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev