fbpx

Oase-retreat på Lia Gård, 19-22.oktober

Opplev hvordan elementer fra retreatbevegelsen og den karismatiske vekkelsen smelter sammen til en enhet som gir stort åndelig utbytte. Årets Tema er: «Ånden utøst i våre hjerter» Rom.5,5

Velkommen til Oase-helg i Oslo

Oase inviterer til Oase visjonssamling og åpne Oase-møter i Mortensrud kirke i Oslo, 10-12.november. Møtene er gratis og åpne for alle.

Besøk fra Kenya på Bønnehuset

Oase Bønnehus har hatt gleden av å ha besøk fra et pastorpar fra Kenya. De har bedt for Norge hver dag siden 2009- 14 år!

Oase Lederkonferanse 11-13.februar

Har du lederoppgaver eller er prest/pastor i din menighet? Tiden er inne for å samles igjen for «PÅFYLL» til liv, tro og tjeneste.

Tusen takk for årets SommerOase!

Vi blir mer og mer takknemlige for alt Gud fikk plass til å gjøre på årets SommerOase. Over 2500 deltakere og mange besøkende fikk oppleve årets stevne.

Førpremiere: Jesus Revolution på Oase

Vi er svært glade for å kunne fortelle at det blir førpremiere på filmen Jesus Revolution tirsdag 11.juli kl. 22 i Kongstenhallen – Fredrikstad.

Nytt lovsangsteam for barna i år

Vi gleder oss over at vi har fått et nytt lovsangsteamteam for JuniorOase og kveldsshow for barna. Jo-teamet består av en gjeng som kommer fra Fredrikstad og de er aktive med lovsang i menigheten 3:16.

Seminarer

Vi har spennende seminarer i år også. I tillegg har vi også noen nettverkssamlinger.  Presentasjon av hvert enkelt seminar og samling finner du her.