fbpx

Camping Oase 2024

Vi gleder oss til stevne og er i full gang med å planlegge alt som skal til for et slikt stevne. Både store og mange små ting skal planlegges før vi kan samles i uke 28. Her kommer litt informasjon til dere som skal bo på camping.

I år kan du leie rom/hus i påmeldingen

I år har vi leid flere hus som deltakere kan bo i under stevnet. Vi har sett økende behov for å ha tilbud for de som ikke ønsker å bo på camping eller skole. Særlig har det vært et ønske om å ha et tilbud i nærheten.

Våre hovedsponsorer gir deltakere rabatt

Vi er svært glade for både Knif Trygghet og Mercy Ships blir med videre. For en organisasjon med lite faste inntekter betyr slike bidrag svært mye. Nytt i år er at deltakere kan få 200 kr i rabatt fra dem begge.

Bli kjent grill på onsdagen

I fjor hadde vi en bli kjent tur for voksne som reiser uten barn, det var veldig populært og familier som reiser uten mange kjente ville også gjerne ha et slikt tilbud.

Salmer på pøbb med venner

Vi gleder oss til en konsert med salmer i sentrum. Salmer på pøbb, fredag 12.juli kl. 21.30 i Kongstenhallen. Lewi Bergrud og Thor-Erik Fjellvang får med seg artistene Christian Ingebrigtsen, Solveig Leithaug og Myra.

Johannes Hartl taler på Oase 2024

Vi gleder oss over å få besøk av Johannes Hartl på Oase 2024. Han skal tale og holde seminar onsdag 10.juli. Johannes Hartl er en tysk filosof, teolog, forkynner, musiker og gründer.

Lovsangskonsert med Leeland

Onsdag 10.juli kl. 21.30 blir det lovsangskonsert med Leeland fra USA i Kongstenhallen. Dette gleder vi oss til! De har, med sin kombinasjon av lovsang og melodiøs rock, etablert seg som et populært verdenskjent kristent band.

Egil Svartdahl taler på Oase 2024

Vi er veldig glade for at Egil Svartdahl kommer tilbake på Oase. Han har vært taler på SommerOase flere ganger tidliigere, men nå var det nesten 10 år siden sist gang.

Nyhet: Oase – shuttelbuss for deltakere under stevne

Mange deltakere vil reise kollektiv til Oase og mange ønsker å la bilen stå under stevnet. Oase ønsker å bidra til at man kan klare seg uten bil og etablerer for første en gang en shuttlebuss under stevnet.

Bli medarbeider på BarneOase

Det er fantastisk å se hvor mange barn som kommer på Oase hvert år og høre vitnesbyrd om hva de opplever med Gud på Oase! I fjor var det en enorm økning i antall påmeldte barn og da trenger vi flere medarbeidere!

Oase Lederkonferanse 11-13.februar

Har du lederoppgaver eller er prest/pastor i din menighet? Tiden er inne for å samles igjen for «PÅFYLL» til liv, tro og tjeneste.

Ny leder for Oase Preste og ledernettverk

Vi er takknemlige og glade for at Per Anton Leite har sagt ja til å være leder for Oases Preste og Ledernettverk. Dette er en av våre ansvarsgrupper i Oase.