fbpx

Siste nytt

Tall Ships Races arrangeres samtidig med Oase

11-14.juli 2019 er Fredrikstad vertskap for verdens største regatta for seilskuter og det skjer i samme uke som Oase. Ca. 2500 unge seilere mellom 15 og 25 år deltar på over 75 av verdens største skuter fra 25 land.

Voksne uten barn camping

På Oase 2019 blir det egen camping for voksne uten barn. Meningen er at single og par uten barn skal kunne få et fellesskap med likesinnede. Noen kommer alene på Oase, enten helt alene, eller sammen med en. Både par og enkeltpersoner kan kjenne seg alene midt i mengden av folk.

Lovsangskonsert med Michael W. Smith

Det er en stor glede å kunne invitere til lovsangskonsert med Michael W. Smith fredag 12.juli under Oase 2019. Michael W. Smith ønsker at vi skal komme sammen å tilbe Gud som en enhet, med en stemme og ett hjerte. Michael kommer med fullt band og korister fra USA.

Roy Godwin kommer på Oase 2019

Det var stor interesse rundt hans møter på Oase i fjor og mange har blitt velsignet av å lese hans bøker og høre hans taler. Han har vært i Norge i høst og hadde fullsatte kirker i hele landet. Han blir med oss under hele stevnet og vil ha program hver dag.