fbpx

Siste nytt

Ny leder for TenOase

Vi er veldig glade for at Oase har fått en ny medarbeider i stabsfellesskapet. Margrethe Heggheim Kleiven tar over stillingen som TenOase-leder fra 1.sept, men er allerede i gang,

Stevne app for Oase 2018

Nytt i år er at vi har en app for stevnet og den er nå lansert. Her kan du lese programmet, få nyheter og info.

For deg som er ny, eller vil bli kjent med andre på Oase

Oase ønsker å være inkluderende også sosialt. Noen kommer alene på Oase, enten helt alene, eller sammen med en venn, eller med barna, men kjenner ingen andre voksne som er på Oase osv. Både par og enkeltpersoner kan kjenne seg alene midt i mengden av folk.

Invitasjon til Preste og lederdag

Vi vil invitere prester og ledere til å bli med på OASE denne sommeren, og spesielt torsdag 19.juli som blir en Preste- og Ledernettverksdag der du inviteres til eget møte i løpet av dagen med bla. Roy Godwin som er hovedtaler på Oase i år.

Konsert med John-Inge Rolfsnes

Onsdag kveld under Oase 2018 blir det konsert med John-Inge Rolfsnes – lovsangsleder fra Stord. Har gitt ut EP-en «Et nådens år» og har tidligere spilt inn to album med bandet Skrent.

Nattkino lørdag kveld

Filmen “I Can Onlly Imagine” blir vist på storskjerm i hovedsalen lørdag kl 23.00. FIlmen har enda ikke hatt premiere i Norge og har fått svært gode anmeldelser  i USA.