fbpx

Seminarer

Vi har spennende seminarer i år også. I tillegg har vi også noen nettverkssamlinger.  Presentasjon av hvert enkelt seminar og samling finner du her.

Bli kjent tur den første dagen under Oase

Hvert år er det flere reiser på Oase uten barn eller større gruppe, flere nye deltakere har vi også. Vi gir derfor i år et tilbud om en bli kjent tur for å knytte kontakter den første dagen.

Mercy Ships blir ny hovedsponsor for Oase

Vi gleder oss over at Mercy Ships blir hovedsponsor for årets stevne. Det vil deltakerne merke godt, da vi sammen skal lage en aktivitspark utenfor hallen som vil hete Mercyparken.

Zoom fra Bønnehuset mandag kveld

Oase Bønnehus i Oslo inviterer til hybridløsning kommende mandag, vi har kveldsbønn hvor det også er mulig å delta på Zoom fra hele landet.

Lovsangskonsert for alle generasjoner

Vi gleder oss til lovsangskonsert torsdag 13.juli kl. 22, for alle generasjoner i Kongstenhallen. Konserten er gratis for Oase-deltakere hele stevnet, dagsbesøkende kan kjøpe billett.

Påmeldingen til Oase 2023 starter 1. mars

Det er med glede og forventning vi inviterer til Oase 2023, som arrangeres 11-16.juli i Fredrikstad. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på våre sommerstevner siden det første Oase i 1980.

Tallships races i Fredrikstad under Oase

Fredrikstad er vertsby for The Tall Ships Races og den vil starte lørdagen under Oase. The Tall Ships Races er verdens største skuteregatta og en av de største sportsbegivenheter i verden.