fbpx

Siste nytt

Nasjonal Alpha – konferanse i Oslo med Oase-talere

Oase og Alpha hører sammen og det nærmer seg Nasjonal Alphakonferanse i Storsalen i Oslo fredag 19 og Lørdag 20.januar 2018.  Flere Oaseledere har bidratt i Alpha og det er mange som har kunnet bidra ekstra på “Hellig Ånd-weekend” som er en del av Alphakurset.

Deltakere om Oase

Vi har spurt noen deltakere hvorfor de drar på Oase år etter år. Mange kommer med vitnesbyrd om hva de har fått fra Oase-stevner.
En familiefar sa det veldig konkret: “På Oase har troen flyttet fra hode til hjertet for meg og for min familie” . Vi inviterer til et stevne der relasjonen mellom Gud og mennesker, og mellom mennesker av alle generasjoner blir dypere.

Hør talen til Rhonda Hughey fra Oase 2017

Flere har spurt etter talen til Rhonda Hughey fredag kveldsmøte under Oase 2017. Denne kvelden var de voksne i TenOase-salen. Vi har nå fått lydopptaket fra denne talen og Rhonda ville gjerne at denne skulle deles så alle kan få høre i budskapet også etter stevnet.

Oase-helg på Invvik Fjordhotell

Igjen har det vært arrangert OASE-helg på Invvik Fjordhotell Misjonsheimen og 53 personer var påmeldt 3-5.november. Det det ble en flott helg med undervisning, fellesskap og tilbedelse.