Siste nytt

Program i Vårt Land og Dagen

Nå er det bare en måned igjen til vi samles på Oase i Fredrikstad, vi kjenner forventningene kommer! Det er fortsatt mulig å bli med, påmeldinger senest 20.juni får reduserte priser.

Oase og Knif Trygghet innleder samarbeid

Oase har nå gjort en åpning for sponsorer på Oase-stevnet og vi har nå fått den første større sponsoren: Knif Trygghet. De eies av 54 kristne organisasjoner og trossamfunn og representerer derfor på en måte en enorm bredde i «kristen-Norge».

Bli med som frivillig

På Oase får du bruke deg selv og dine gaver i et fellesskap som ønsker å løfte deg frem. Hvert år bidrar 4-500 frivillige medarbeidere på Oase. Du får enklere et mindre miljø på et stort stevne og du får brukt dine evner og gaver i Guds rike! Mange opplever også å få venner for livet.

Forestillingen Avslørt kommer på Oase 2019

Vi er glade for å kunne invitere til Forestillingen Avslørt på Oase 2019. Billettsalget har nå startet. Avslørt er en forestilling med profilene Egil Svartdahl og Samuel Ljungblahd i et unikt samarbeid!

Karoline og Asbjørn Furre leder lovsangen på TenOase

Det blir samme lovsangsteam på TenOase i år også! Karoline og Asbjørn Furre har ledet lovsangen på TenOase i mange år. De var begge med i lovsangsteamet i flere år, i år leder de teamet for tredje gang.

Godt Årsmøte for Oase

Det var god stemning på Årsmøte i Oase, som ble holdt i Oslo lørdag 27.april. Vi kan se tilbake på et godt år i 2018 med mange gode tilbakemeldinger fra SommerOase og flere folk på møtene enn de siste årene.