fbpx

Siste nytt

Undersøkelse etter Oase 2016

Vi gjennomførte en undersøkelse i etterkant av Oase 2016. Det var rundt 1650 unike emailadresser som fikk undersøkelsen. Det er ikke alle deltakere vi har mailadressen til og noen er registrert på samme mailadresse. Det var 450 som besvarte un

Da kan vi presentere stevneguiden for Oase 2016!

Da er det bare få dager til vi er i gang med Oase 2016 og vi har nå lagt ut årets stevneguide på vår hjemmeside. Alle deltakere vil også få den ved ankomst. Her får du praktisk informasjon, oversikt over program/seminarbeskrivelser og mye mer. Vi ser frem til å komme i gang.

Praktisk informasjon Oase 2016

Da er vi snart i gang med Oase 2016. Tirsdag 12.juli starter stevnet. Vi har store forventninger til det som skal skje denne uken. Etter mange

Kommentar om Surpresa Sithole og Oases profil

Det har den siste tiden vært noe debatt i Vårt Land og Dagen vedrørende valg av talere for årets stevne og da særlig angående Surpresa Sithole fra Mosambik, samt om Oases generelle profil.

Hans Nilsen Hauge vandring i Gamlebyen

Visit Fredrikstad og Hvaler inviterer til en dramatisert vandring i Hans Nielsen Hauges fotspor. Vandringen starter på Tøihusplassen og går innom sentrale plasser i Hauges historie.