fbpx

Takk for årets stevne!

Vi er takknemlige for at vi endelig kunne ha stevne i Fredrikstad. Endelig kunne vi samles igjen på møter, vi kunne lovsynge sammen, høre Ordet og be sammen.

Program for barna på Oase 2021

Det nærmer seg Oase og barna kan glede seg til Oase i år. Vi har program for alle aldersgrupper. Vi har en familiedag på lørdag vi ser frem til.

Smittevern på Oase 2021

Vi har planlagt stevnet godt og hatt løpende dialog med beredsskapsstaben/kommuneoverlegen i Fredrikstad og Helsedirektoratet om gjennomføringen av stevnet.

Velg rom på TenOase-skolen

I år kan du velge rom på forhånd før du kommer på TenOase. Vi har satt opp rom for jenter og gutter.

5 konserter på Oase 2021

Vi inviterer til konserter i Fredrikstad Domkirke hver kveld under Oase 2021. Vi har fått med flotte artister og får viarierte konserter. Billetter er i salg nå !

Oase der du bor er ute på veien igjen

Endelig er vi på veien igjen med Oase der du bor! Det har vært stengt og stille i over et halvt år i store deler av landet, så det er gledelig at vi endelig kunne reise ut igjen

Digitalt Bønnehus med Richard Fothergill

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 14.juni kl. 19:00. Denne mandagen åpner vi også for 20 personer som kan være tilstede i kapellet.

Meld deg på til Oase 2021

Snart kan vi samles igjen! Plassene til SommerOase begynner å fylles opp. Det er reduserte priser til og med 24.mai. Vi gleder oss til å samle Oase-venner i Fredrikstad 13.-18. juli.

Ledig stilling i TenOase

Har du et sterkt hjerte for ungdommer og erfaring med gjennomføring av større arrangementer? TenOase har ledig stilling som Arrangementsansvarlig i 20 %. Kan være en flott jobb ved siden av studier.

Digitalt Bønnehus med Bruce Collins

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 7.juni kl. 19:00. Denne mandagen åpner vi også for 20 personer som kan være tilstede i kapellet.

Digitalt bønnehus med Øystein Udnes

Vi inviterer igjen til bønn og fellesskap på zoom mandag 26.april kl. 19:00. Når vi ikke kan møtes, er digitale løsninger en god erstatning.