Oase Barn og Familie

Oase Barn og Familie er Oases barnearbeid. Vi ønsker at barna skal bli tatt for alvor det de er nå, ikke hva de engang skal bli. Det er lett å glemme barna og vi skjønner ofte ikke deres potensial.

[vc_row equal_height=”yes” type=”vc_default”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-10 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10 vc_col-sm-offset-0″ css=”.vc_custom_1475583427639{padding-bottom: 20px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Oase Barn og Familie er Oases barnearbeid. Vi ønsker at barna skal bli tatt for alvor det de er nå, ikke hva de engang skal bli. Det er lett å glemme barna og vi skjønner ofte ikke deres potensial.” alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:30px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:22px;” main_heading_line_height=”desktop:32px;”][/ultimate_heading][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1475353712646{padding-bottom: 30px !important;}”][dt_fancy_image image_id=”10722″ onclick=”lightbox” width=””][vc_empty_space][vc_column_text]Gjennom åndelige opplevelser, gode sosiale relasjoner og et sterkere kjærlighetsbånd til Gud og hverandre, ønsker vi å bygge familier som kan være resurser og byggesteiner i samfunnet vårt. Vi ønsker at barn og familier skal gjøre opplevelser sammen i Oase. Vi ønsker å tilrettelegge for at familiene skal ha det gøy sammen, gjennom å styrke fellesskapet seg i mellom, men også knytte nye relasjoner med andre familier. Vi ønsker at familiene skal gjøre Guds opplevelser sammen. Når liten og stor erfarer Gud sammen, snakker om Gud sammen og leser Guds ord sammen, vil familien oppleve å bli mer knyttet sammen med hverandre og Gud.

Vi vil hjelpe familiene til et liv sammen med Jesus og ønsker å legge til rette for aktiviteter som familiene kan ta med hjem til sitt nærmiljø og bruke i arbeidet med å nå flere familier med evangeliet. Vi ønsker at barna skal bli tatt for alvor det de er nå, ikke hva de engang skal bli. Det er lett å glemme barna og vi skjønner ofte ikke deres potensial. Det vil arbeide for å få frem.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=OTVqqZXVetU&t=90s”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1475353719840{padding-bottom: 30px !important;}”][dt_fancy_image image_id=”51234″ onclick=”lightbox” width=”400″ height=”468″][vc_empty_space][ultimate_heading main_heading=”Oase Barn og Familie” main_heading_margin=”margin-bottom:30px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:22px;” main_heading_line_height=”desktop:32px;”][/ultimate_heading][bsf-info-box icon=”Defaults-user” icon_size=”32″ icon_style=”circle” title=”Leder”]Steffen Nilsen[/bsf-info-box][bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ title=”Kontakt oss”][email protected][/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top