Oase blir med på felleskirkelig gudstjeneste under Tall Ships Races

Oase 2023 avsluttes søndag 16.juli kl. 11 med felleskirkelig gudstjeneste på hovedscenen under Tall Ships Races. Oase skal bidra med innslag i gudstjensten, blant annet skal alle barna på scenen.
Fotograf: Valery Vasilevski

Oase har hatt lang tradisjon for å avslutte stevne med en felles gudstjeneste med voksne, barn og tenåringer. De siste to årene har vi avsluttet lørdag kveld.

I år blir vi med på gudstjenesten som holdes i anledning Tall Ships race. Gudstjenesten holdes på hovedscenen som ligger like ved bibloteket / domkirken. Det er Fredrikstad kristne råd som arrangerer, de fleste menigheten er med på denne gudstjenesten. Vi synes det er flott at vi ble invitert med som samarbeidspartner.

Domprost Kåre Rune Hauge skal tale og vi vil bidra med innslag fra barna. Barna vil øve på en dans under møtene deres i løpet av uken. Så vi håper mange barn og voksne blir igjen på søndagen. I tillegg vil Eivind Arnevåg, daglig leder i Oase delta under gudstjenesten.

Etter gudstjenesten er det mye som skjer i byen, så bli gjerne igjen etterpå. 

Om Tall Ships Races

Fredrikstad er i år vertsby for The Tall Ships Races og den vil starte lørdagen under Oase. The Tall Ships Races er verdens største skuteregatta og en av de største sportsbegivenheter i verden. Skutene vil ankomme Fredrikstad lørdagen under Oase, så den dagen vil du kunne få et fantastisk skue med mange store seilskuter og skipene vil være åpne for å besøke dem. 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev