fbpx

Oase-helg i Kristiansand – også program for barn

Velkommen til Kristiansand og Oase-helg med opplegg for voksne og barn. Det blir møter i Søgne Misjonskirke 3- 5.juli. Oddvar Søvik og Øystein Garcia de Presno som var med å starte Oase blir med som talere.

Vår Håpsturnè denne sommeren bringer oss til over 15 steder rundt om i landet I Kristiansand har vi aktive Oase-venner som har benyttet sjansen til å invitere en helg med program både for voksne og barn.  

Vårt første sommerstevne var i Kristiansand i 1980 og derfor er det ekstra hyggelig at vi kan invitere til Oase-dager i byen 40 år etter hvor det startet.  Vi har også fått med oss to av de som var med i ledelsen den gang som talere. 

Oddvar Søvik og Øistein Garcia de Presno deltar med taler, de var begge med på å starte Oase. I tillegg kommer Viggo Klausen på lørdagen, han er barne og familieforkynner i Misjonskirken. På lørdag formiddag  blir det torvmøte i Kristiansand, med han som taler. Det blir også en dansegruppe som deltar der.

Det blir egne møter for barna i egen sal, med lek og aktiviter og forkynnelse rettet mot dem. Steffen Aarhus er lederen for Oase-møtene i Kristiansand i  sommer. Han er leder for vårt barneprogram på våre sommerstevner, så dette blir bra for barna!

Vi har 200 plasser for voksne og 100 plasser for barn på hvert møte. Det vil koste 100 kr for voksne og 50 kr for barn per møte. 

Avlyst sommerstevne avlyser ikke Guds inderlige lengsel etter frelste og ufrelste. Derfor har vi nå en turne i landet der hvor man bor, i tråd med et konsept vi har i lengre tid – Oase der du bor.

Søgne

Oddvar Søvik

Oddvar Søvik var med i ledelsen av Oase fra starten av. Han er pensjonert pastor og forfatter. Han har vært områdeleder i Normisjon Agder, skolelagsprest i Kristiansand, ansatt i Indremisjonsselskapet, pastor i Frikirken i Kristiansand og senere forstander i Bryne Frikirke.

Øistein Garcia de Presno

Øistein Garcia de Presno var blant lederne som startet Oase.  Han er  utdannet fra BI og har en bred bakgrunn fra kristen Norge. 

Han jobbet i Laget som økonomisekretær i tiden da Oase ble startet. Senere var han rektor på Hald bibelskole i mange år.  Før han ble generalsekretær i Strømmestiftelsen. 

Han er leder for NorActa som bl.a. støtter unge pastorer og hjelper fattige til å arbeide seg ut av slummen i Kenya. Han er veldig inspirert av Hans Nielsen Hauges prinsipper som bidro til å hjelpe mange ut av fattigdom og nød i vårt eget land for 200 år siden.

Viggo Klausen

Viggo har i mange år reist rundt og inspirert mange menigheter til å ta barn på alvor.  Måten han møter barn på er magisk. Han får med seg både barn, ungdommer og foreldre i et unikt samspill med glimt i øyet.

Viggo elsker kreativ forkynnelse og bruker et bredt spekter av måter å kommunisere på med mange morsomme vinklinger. Til daglig er Viggo ansatt i Misjonskirken Norge.

Steffen Aarus

Steffen har vært leder for vårt barnarbeid på våre sommerstevner i mange år. Han er til daglig en aktiv mann, med mange engasjement. Blant annet driver han torsdagsklubben i Søgne Misjonskirke som er et lavterskel tilbud for barn i området. 

Han jobber i byggebransjen i Konsmo Fabrikker A.S. Steffen er gift med Elin og har 4 barn i tenårene. 

Tale: Øistein Garcia de Presno

Eget opplegg for barn i egen sal. 

Torvmøte i Kristiansand. 

Tale: Viggo Klausen

Tale: Oddvar Søvik

Eget opplegg for barn i egen sal.  Lek  og aktiviteter. Viggo blir også med denne kvelden for barna. 

40 – Års markering

Tale: Oddvar Søvik

Eget opplegg for barn i egen sal. 

Følg oss

Få siste nytt

Meld deg på nyhetsbrev

Hvorfor delta
på Oase?