Oase – langhelg billetter er nå lagt ut

Vi har nå lagt ut Oase-langhelg billetter for deg som bare kan delta noen dager under Oase i Fredrikstad. Langhelg – billetten inkluderer deltakelse på alle møter torsdag-søndag, den inkluderer også billett til lovsangskonserten med Michael W. smith

Program

[2code-schedule-draw]

Overnatting

I år er TallShips Races i Fredrikstad samme uke som Oase. Det gir deltakerne en ekstra opplevelse, med mange flotte skip man kan beskue og besøke. Det blir mye liv i Fredrikstad denne uken! Tallships races holdes torsdag – søndag i uken. Det gir imidlertid litt utfordringer på overnatting. 

Camping og skole: Vi har fortsatt ledig på Oase-campingen rett ved hallen og skoleovernatting. Du kjøper plass her i påmeldingen.

Haugetun Folkehøgskole har noen ledige rom hele uken.  For bestilling ring: 69 36 27 30. Bestilling mottas også på mail [email protected]

Stenbekk Misjonssenter har noen ledige rom hele uken. Her får man samme pris på rom enten man er 1-4 personer.  For bestilling ta kontaktpå telefon 40 40 53 54 eller epost: [email protected], se også mer informasjon her. 

Hotell: Vi har noen rom på Quality Fredrikstad både for de som skal 3-dager eller 5 netter.  Send en mail til [email protected] Bestilling kan gjøres i påmeldingen. Lørdag til Søndag er det ellers fullt på hotellene i Fredrikstad. De andre dagene skal det være plass på Quality hotell. Victoria og Scandic har noen ledige rom de andre dagene. 

Quality Hotel Sarpsborg har ledig rom i hele uken, hoteller ligger i Sarpsborg. Det tar ca 15-20 min å kjøre fra hotellet til Kongstenhallen.

Hotellet kan ta i mot gjester som bare skal på dagsbesøk eller til konserten med Michael W. Smith.

Priser for Oase-deltakere (også om du skal på dagsbesøk eller konsert):

Enkeltrom per natt kr. 1100,-
Dobbeltrom per natt kr. 1300,-
Prisene inkluderer frokost.

For bestilling: Ring hotellet direkte på tlf: 69 10 15 00. Oppgi «Oase sommerstevne» som referanse for å få Oase-priser.

Familedag på lørdagen

Lørdag blir en familiedag for de som har barn. Tanken er at familiene skal gjøre noe sammen denne dagen. Vi samles kl 10 og det blir et variert program gjennom hele dagen. Les mer her.

Få siste nytt

Meld deg på nyhetsbrev

Følg oss

Hvorfor delta på Oase?