fbpx

Oase-møter i Oslo og Håpsturnè i hele landet

Dette blir en annerledes Oase-sommer , men vi er veldig glade for å kunne fortelle at det blir mye Oase i sommer også.

“Nå kan det hende at jeg lukker himmelen så det ikke kommer regn, og befaler gresshoppene å fortære landet eller sender pest iblant folket mitt. Hvis da dette folket som mitt navn er nevnt over, ydmyker seg og ber, søker meg og vender seg bort fra sine onde veier, skal jeg høre dem fra himmelen, tilgi dem syndene og lege landet.”

2. Krøn 7.13 – 14 . Dette ordet fikk vi i lederskapet høsten 2019 når vi ba for stevnet 2020. Det var lenge før korona-tiden. Nå gir det mange tanker – og ordene forsterker nøden etter å komme ut til det norske folket og forkynne: Bli fylt av ånden! Det rommer ord om frelse, frihet, håp og glede.  Og det rommer ord at Gud er nær også i en vanskelig tid.

Det blir Oase der du bor! 

Om sommerstevnet i Fredrikstad ble avlyst, så forandres ikke Oases kall. Guds dypeste lengsel er ikke å lage store sommerstevner (selv om vi allerede gleder oss til Fredrikstad i 2021 og ber om at det må skje). Men Guds lengsel er å nå den enkelte. Nå blir vi minnet om dette. «Oase der du bor» har vært vår satsing de siste årene, og i sommer vil vi reise ut med team for nettopp å møte mennesker der de bor. Og blir det ikke møter på ditt hjemsted, så når vi deg via nett og TV.

Det blir Oase i Oslo i sommer!

Vi arrangerer «mini-Oase» med så mange vi får lov å samle et sted i Oslo. Trolig kan 200 være så heldige at de kan delta på Oasemøter fra søndag 5. til lørdag 11. Juli. Det blir bibeltime klokka 18.00 og kveldsmøte klokka 19.30. Mange av talerne som var satt opp i Fredrikstad blir med. Møtene sendes til hvert hjem i hele Norge på Kanal 10, på vår Facebookside og på Oase-TV. Vi er svært glade for samarbeid med Kanal 10. Påmelding via Checkin åpner etter 15. juni, da får vi vite sikkert hvor mange vi kan samle. Da kunngjøres også sted for møtene i Oslo. Les mer om uken i Oslo her.

Team – Håpsturnè

To team reiser på Håpsturnè og besøker en rekke byer for å ha møter. Reisen starter 3. juli.  Mange fra lederskapet og andre Oasevenner er med, og målet er at riktig mange skal samles til festdager i Trondheim 11. og 12. juli. Alt er ikke ferdig bestemt, men disse stedene står på vår liste: Bergen, Innvik, Ålesund, Molde, Kragerø, Kristiansand, Skien, Tønsberg, Fredrikstad, Haugesund, Eidsvold, Hamar, Lia Gård, Bodø og Stavanger. De fleste av stedene har en dato og sted klart. Her finner du det som er klart og siden blir oppdatert.

Hope for Justice gjør en håpsutfordring

Oase har nært samarbeid med Hope for Justice, og vi anser det som vårt diakonale arbeid for å bekjempe moderne slaveri i Norge. Sammen med Oase sin fakkelstafett for å spre Åndens ild i hele Norge, vil Hope for Justice delta med å sykle distansen Tønsberg – Trondheim for å samle inn penger og kaste lys på et skjult problem. Vi vet at menneskehandel ikke bare er et problem i Oslo, og turneen til Hope for Justice vil øke bevisstheten om at dette er en nasjonal utfordring, som vi må stå sammen om.  Det vil underveis være mulighet til å delta på etappene og bidra til innsamlingen.

40-års gave til Oase

Vi skulle feiret 40-årsjubileum i sommer og ville oppfordret alle til å gi en spesiell jubileumsgave. Nå forsvinner både stevnekollektene og jubileumsgaven på stevnet. Det vil merkes. Derfor vil vi om ikke lenge invitere alle Oasevenner til å gi en spesiell gave som holder Oase oppe gjennom denne vanskelige tiden. Da kan vi fortsette å arbeide for den fornyelsen som har vært vårt kall i 40 år.  Vi vil fremover publisere informasjon om reiserute, misjonsløp, 40-årsgave og mulighet for påmelding til lokale arrangementer både i Oslo og andre steder på oase.no og Facebook-siden vår. 

Hilsen

Eivind Arnevåg (Daglig leder)

og Gjermund Eikli (Styreleder)

Del artikkelen:
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Følg oss

Få siste nytt

Meld deg på nyhetsbrev

Hvorfor delta
på Oase?