fbpx

Oase og Knif Trygghet innleder samarbeid

Oase har nå gjort en åpning for sponsorer på Oase-stevnet og vi har nå fått den første større sponsoren: Knif Trygghet. De eies av 54 kristne organisasjoner og trossamfunn og representerer derfor på en måte en enorm bredde i «kristen-Norge».

Oase har en lang tradisjon for å tilby stands på SommerOase for mange organisasjoner og bibelskoler, en del samarbeidende selskaper og noe annonsesalg slik at vi har hatt en viss inntekt av mer kommersiell karakter.

Forsikringsselskapet som har gode ordninger for både organisasjoner, menigheter, arrangementer, kirkesamfunn og lignende, har også gode tilbud innen forsikring for privatpersoner og har en av sine hovedkundegrupper blant ansatte og frivillige i kristne organisasjoner/trossamfunn.


Daglig leder Eivind Arnevåg uttrykker at det er med takknemlighet og egentlig litt stolthet at Oase har inngått et samarbeid med KNIF Trygghet ettersom vi anser Knif Trygghet som en seriøs troverdig aktør som har et bredt nedslagsfelt. «Dette hjelper oss å gjøre stevnet litt bedre og så håper vi dette også er bra for Knif Trygghet og faktisk også for de som ser etter gode selskaper å ha sine forsikringer», sier stevnekoordinator Johan Edvard Grimstad.

Overskudd gis tilbake

Administrerende direktør Svein Rødskog i Knif Trygghet er glad for at vi har kommet fram til et samarbeid som både kan være en velsignelse for Oase og at flere kan bli kjent med hva Knif Trygghet kan tilby.

Svein Rødskog påpeker at ethvert overskudd fra virksomheten gis tilbake til det kristne fellesskapet.

Faste givere fortsatt viktigst

Våre største inntekter vil fortsatt komme fra våre faste givere og kollekt under SommerOase. Det bør også nevnes at det enkelte år mottas store gaver fra enkeltpersoner og firmaer eller organisasjoner og som vi er svært takknemlige for, men som ikke er sponsorater på samme måte som dette samarbeidet. Mange av disse støttebidragene opp igjennom årene er ikke nevnt.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev