Oase-retreat på Tomasgården, 23-26.mars

Retreat i Oase-regi på Tomasgården. Få påfyll til liv og tjeneste. Retreat med delvis taushet.

Retreatens tema er hentet fra Gal. 5,25: «Lever vi i ånden, så la oss også vandre i Ånden» 

Oases visjon er å bli fylt av Ånden. Ånden som gir liv og kraft og legedom. Ånden som gir frihet. Alene og i fellesskapet på retreat hjelper vi hverandre til å kunne erfare å «Vandre i frihet».”

 Vi kommer sammen på Oase-retreat for å stoppe opp, for å drikke og for å skape rom for at Ånden skal fylle den enkelte av oss med ny nåde, ny hvile og ny kraft.

I en god og velprøvd dagsrytme får vi god tid til å være sammen med Herren og hverandre.

Delvis taus retreat i samarbeid Tomasgården.

Info og påmelding finner du her.

Retreatledelse

Retreaten ledes av Eivind Arnevåg og Øystein Udnes. Eivind fikk selv oppleve en åndelig fornyelse i 1993 på en retreat på Tomasgården. Dette ble starten på en ny livskurs. Eivind Arnevåg er daglig leder i fornyelsesbevegelsen Oase og leder arbeidet med Bønnehuset i Søndre Skøyen kapell.

Øystein fikk erfare Åndens livsforvandlende kraft da han ble kristen som 20-åring, men etterhvert levde han kristenlivet mye på rutine og egen viljestyrke. Livet i Ånden kom mer i bakgrunnen og han ble til slutt utmattet og møtte veggen. Det ble starten på en ny og dypere erfaring av å kjenne Åndens glede, hvile og kraft i hverdagen. Øystein sitter i ledergruppa på Oase Bønnehus på Søndre Skøyen kapell i Oslo.

 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev