Mercy Ships blir ny hovedsponsor for Oase

Vi gleder oss over at Mercy Ships blir hovedsponsor for årets stevne. Det vil deltakerne merke godt, da vi sammen skal lage en aktivitspark utenfor hallen som vil hete Mercyparken.

Mercyparken vil innheholde leker og aktiviteter for barn, unge og forhåpentligvis voksne. Vi håper den kan bidra til mer fellesskap utenfor møtene.

Daglig leder Eivind Arnevåg uttrykker at det er med takknemlighet og egentlig litt stolthet at Oase har inngått et samarbeid med Mercy Ships Norge ettersom vi anser Mercy ships driver et viktig arbeide som vi Oase kan stille oss bak. «Dette hjelper oss å gjøre stevnet litt bedre og så håper vi dette også er bra for Mercy ships», sier han.

Mercy Ships følger Jesu to tusen år gamle eksempel og gir praktisk, betingelsesløs nestekjærlighet. De bruker sykehusskip, der mannskap og helsepersonell jobber gratis, for å gi håp og gratis kirurgisk hjelp til mennesker i lavinntektsland uten tilgang til et fungerende helsevesen. 

Samtidig som de utfører kirurgiske operasjoner om bord på skipene, utdanner de lokale kirurger og sykepleier slik at de kan fortsette å gi hjew

«Vi i Mercy Ships gleder oss over å være hovedsponsor for Oase denne sommeren. Vi tror vi utfyller hverandre på en god måte. Mercy Ships opplever god oppslutning om vår visjon blant menneskene i Oase-bevegelsen. Mercy Ships er også en bevegelse av frivillige engasjerte kristne. Vi håper samarbeidet blir til berikelse for begge parter», sier Martin Aarflot, daglig leder i Mercy Ships Norge.

Mercy Ships har nylig fått sitt andre skip og har behov for mange frivillige til sine skip. De har mange ulike oppgaver på skipene.  De trenger helsepersonell, fotograf, notormann, dykker, frisør, rørlegger, elektriker, matros, bilmekaniker, kokke/ stuert, rengjører, kantinepersonell, vertskap etc. 

Her kan du lese mer om det. 

Oase har en lang tradisjon for å tilby stands på SommerOase for mange organisasjoner og bibelskoler, en del samarbeidende selskaper og noe annonsesalg slik at vi har hatt en viss inntekt av mer kommersiell karakter.  

De senere år har vi også åpnet for å ha sponsorer for stevne. I tillegg til Mercy Ships er Knif Trygghet hovedsponspor for årets stevne. 

Våre største inntekter vil fortsatt komme fra våre faste givere og andre gaver.  Det bør også nevnes at det enkelte år mottas store gaver fra enkeltpersoner og firmaer eller organisasjoner og som vi er svært takknemlige for, men som ikke er sponsorater på samme måte som dette samarbeidet. Mange av disse støttebidragene opp igjennom årene er ikke nevnt.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev