Påmelding Oase 2024

DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER
Påmeldingen har startet!

Prisene stiger 16.juni kl.23.59

påmelding

Her kan du bestille deltakelse, mat, overnatting og konserter for Oase 2024. Skal du bare bestille konserter kan du gå her. 

I på meldingen er det mulig å bestille billett for hele stevnet eller dagspass. Snart legger vi enkeltmøter på vipps om man bare vil på et møte

Det er nå mulig å kjøpe dagspass og enkeltmøter på vipps. Søk Oase-billetter eller nr #755249.

Trenger du hjelp til påmeldingen? Kontakt oss på telefon tlf: 22 42 00 85 eller mail oss på oase@oase.no.

HOVEDSPONSORer

PÅMELDING OASE 2024

NYTT om stevne

Seminarer Oase 2024

Vi har spennende seminarer i år også. I tillegg har vi også noen nettverkssamlinger.  Presentasjon av hvert enkelt seminar og samling finner du her.

Voksne uten barn – velkommen på Oase 2024

På Oase 2024 har vi mange familier, men vi har også single eller par som reiser uten barn. Vi ønsker dere velkommen! Det blir en bli kjent tur den første dagen og eget bli kjent telt under stevnet.

Status overnatting Oase 2024

Vi gleder oss over stor interesse for Oase 2024. 9 – 14.juli i Fredrikstad. Vi har flere påmeldte enn samme tid i fjor. Men vi har fortsatt ledige plasser og her følger en oversikt over hva som er ledig.

Tidlig priser t.o.m 2.påskedag

Vi gleder oss over stor interesse for Oase 2024, 9-14.juli Fredrikstad, vi har program for barn, tenåringer og voksne. Siste sjanse for tidlig priser er 2.påskedag kl. 23.59

Fredrikstad kommune gir Oase langtidskontrakt

Vi er svært glade for at formannskapet i Fredrikstad sa ja til Oase kan holde sitt sommertevne i Fredrikstad i uke 28 frem til 2028. Det har vi jobbet en stund for å få til og er glade for at det gir oss en trygghet og forutsigbarhet de neste årene.

Camping Oase 2024

Vi gleder oss til stevne og er i full gang med å planlegge alt som skal til for et slikt stevne. Både store og mange små ting skal planlegges før vi kan samles i uke 28. Her kommer litt informasjon til dere som skal bo på camping.

I år kan du leie rom/hus i påmeldingen

I år har vi leid flere hus som deltakere kan bo i under stevnet. Vi har sett økende behov for å ha tilbud for de som ikke ønsker å bo på camping eller skole. Særlig har det vært et ønske om å ha et tilbud i nærheten.

Våre hovedsponsorer gir deltakere rabatt

Vi er svært glade for både Knif Trygghet og Mercy Ships blir med videre. For en organisasjon med lite faste inntekter betyr slike bidrag svært mye. Nytt i år er at deltakere kan få 200 kr i rabatt fra dem begge.

Bli kjent grill på onsdagen

I fjor hadde vi en bli kjent tur for voksne som reiser uten barn, det var veldig populært og familier som reiser uten mange kjente ville også gjerne ha et slikt tilbud.

Salmer på pøbb med venner

Vi gleder oss til en konsert med salmer i sentrum. Salmer på pøbb, fredag 12.juli kl. 21.30 i Kongstenhallen. Lewi Bergrud og Thor-Erik Fjellvang får med seg artistene Christian Ingebrigtsen, Solveig Leithaug og Myra.

Johannes Hartl taler på Oase 2024

Vi gleder oss over å få besøk av Johannes Hartl på Oase 2024. Han skal tale og holde seminar onsdag 10.juli. Johannes Hartl er en tysk filosof, teolog, forkynner, musiker og gründer.

Lovsangskonsert med Leeland

Onsdag 10.juli kl. 21.30 blir det lovsangskonsert med Leeland fra USA i Kongstenhallen. Dette gleder vi oss til! De har, med sin kombinasjon av lovsang og melodiøs rock, etablert seg som et populært verdenskjent kristent band.

Egil Svartdahl taler på Oase 2024

Vi er veldig glade for at Egil Svartdahl kommer tilbake på Oase. Han har vært taler på SommerOase flere ganger tidliigere, men nå var det nesten 10 år siden sist gang.

Bli medarbeider på BarneOase

Det er fantastisk å se hvor mange barn som kommer på Oase hvert år og høre vitnesbyrd om hva de opplever med Gud på Oase! I fjor var det en enorm økning i antall påmeldte barn og da trenger vi flere medarbeidere!