Påmeldingen til Oase 2021 åpner 1.mars kl.20

Det er med glede og forventning vi inviterer til Oase 2021, som arrangeres 13-18.juli i Fredrikstad. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på våre sommerstevner siden det første Oase i 1980.

Vi vet enda ikke helt hvordan sommeren blir eller hvor mange vi får lov til å samle i Fredrikstad i år. Det vi vet er at vi vil samles til en uke med Den Hellige Ånd i sentrum, hvor du kan bli fylt av Ånden og oppleve et sommerstevne med deltakere fra hele landet, fra alle generasjoner og på tvers av menigheter. 

Det blir program for alle aldre og vi gleder oss til å gi dere den gode stevne-opplevelsen, selv om innpakningen og formen kanskje må bli litt annerledes i år. Vi er i løpende dialog med myndighetene angående gjennomføring av stevnet i sommer.

 

Besøk hjemmesiden til stevnet for mer informasjon her.

Det skal være trygt for dere å melde dere på SommerOase allerede nå. Vi kommer til å følge alle smittevernregler som gjelder i sommer og vil holde dere oppdatert før stevnet på hva som gjelder. Skulle det skje at myndighetene igjen må stramme inn i sommer og vi blir nødt til å avlyse stevnet får dere naturligvis refundert hele billettprisen.

Noe informasjon er lagt ut her allerede og mer vil oppdateres fortløpende. Lurer dere på noe underveis, ta kontakt med oss, så hjelper vi dere.

Vi håper dere gleder dere like mye som oss til å endelig kunne samles igjen i Fredrikstad 13.-18. juli. Velkommen!

DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

PÅMELDINGEN HAR STARTET

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev