Påmeldingen til Oase 2023 starter 1. mars

Det er med glede og forventning vi inviterer til Oase 2023, som arrangeres 11-16.juli i Fredrikstad. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på våre sommerstevner siden det første Oase i 1980.

Vi samles til en uke med Den Hellige Ånd i sentrum, hvor du kan «Bli fylt av Ånden» og oppleve et sommerstevne med deltakere fra hele landet, fra alle generasjoner og på tvers av menigheter.

Det blir program for alle aldre og vi gleder oss til å gi dere den gode stevne-opplevelsen, vi samles på tvers av bosted, alder og menigheter.

Noen endringer i påmeldingen:

Påmelding på oase.no
Mens du før har blitt videresendt til checkin foregår påmeldingen på oase.no. Du finner påmeldingen her. 

Oase Tweens
Vi tilbyr i år et eget opplegg for Oase Tweens. 12-13 åringer får være med på aktivietsgrupper med barna på dagtid og TenOase på kvelden. De 13 åringene som bare vil være på TenOase kan der og de 12-åringene som vil være på JuniorOase kan være der. Les mer her

Oase Ung Voksen
Vi tilbyr i år et eget opplegg for Oase ung voksen. Vi lager et sosialt opplegg etter møtene og noen fellesaktiviter midt på dagen. Både de som er ferdige med TenOase og eldre voksne som kommer uten barn er velkommen hit. Les mer her. 

Endring i grupperabatt
Det blir ikke invitasjonslenker som vi tidligere har hatt for grupper.
Vi har fortsatt grupperabatt. Men med følgende endring:
Over 4 personer 10 % rabatt (må bestilles samtidig)
Over 7 personer 20 % rabatt – må bestilles samtidig
Over 14 personer 30 %. Gruppeleder får rabattkode ved å kontakte oss på forhånd på mail. Send mail til oase@oase.no 

Endring på Kongsten campingen
I fjor hadde vi en påmelding for vår egen camping på Kongsten treningsbane og en for aktivietetsbyen motell. Du kan krysse av på hvilken campingplasser du ønsker, men for å kunne plassere alle grupper sammen er vi avhengig å kunne sjongelere litt mellom de to plassene.  Men du vil få krysse av hvor du ønsker å bo. l

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev