Behandlingsansvarlig

Stiftelsen Oase (org. nr. 977 131 987), ved Daglig leder, er overordnet ansvarlig for stiftelsens behandling av personopplysninger. Det daglige databehandlings- og oppfølgingsansvaret er gitt til stiftelsens styre. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Form

Stiftelsen samler inn opplysninger som brukes til å håndtere sitt forhold til deg, ved å sende ut relevant informasjon som nyhetsbrev og annen publikasjon, samt invitasjon til sommerstevnet, møter, kurs og mulighet til å støtte vårt arbeid.

Personopplysninger som oppbevares, dersom utlevert til stiftelsen, er følgende:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-post
Fødselsdato
Personnummer for skattefritak

Hvordan innhentes informasjonen?

Personopplysninger innhentes vanligvis direkte fra deg gjennom skjemaer ved påmelding til konferanser, kurs, opprettelse av givertjeneste og/eller når du registrerer deg som mottaker av nyhetsbrev. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, men vi kan være forhindret fra å gi deg tilgang til informasjon og invitasjoner dersom du ikke samtykker. Gir du en gave, eller betaler du for en tjeneste til Stiftelsen, lagres også dette i vårt regnskapssystem.

Hvordan lagres informasjonen

Informasjonen lagres i vårt CRM-system som drives av Kommunion, samt i påmeldingssystemet vi benytter på Checkin.  Vi har inngått databehandleravtale med leverandørene vi bruker, som sikrer trygg lagring og behandling av din persondata.

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysninger kan utleveres til tredjepart når det er nødvendig for gjennomføring av våre aktiviteter. Eksempelvis ved bestilling av billetter eller booking av overnatting vil vi måtte opplyse deler av din personinformasjon. Ut over dette vil vi ikke dele personinformasjonen din med andre.

Varsel om endring

Oase kan gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Den nyeste versjonen vil alltid være tilgjengelig på våre hjemmesider. Sist oppdatert: 25.02.2020

Rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensinger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Ta kontakt med oss på mail [email protected], dersom du ønsker å slette eller endre data om deg.