Konsert med Petra på Oase 2023

Det er med stor glede vi kan fortelle at den legendariske kristne gruppen Petra kommer fra USA til Oase 2023. Det blir konsert i Kongstenhallen fredag 14.juli kl. 21.30.
Konsert med Petra

Oase – deltakere kan kjøpe billett i påmeldingen til redusert pris. Påmeldingen til hele stevnet finnes her.

Petra har vært en av de mest innflytelsesrike gruppene innenfor kristen musikk i over 50 år. Bandet ble dannet i 1972, og har siden da solgt mer enn 10 millioner album verden over. De har vunnet 4 Grammy Awards, 10 Dove Awards og har blitt innlemmet i både Gospel Music Hall of Fame og Hard Rock Cafe, som den første kristne gruppa.

De har inspirert en hel generasjon av musikere og fans, og har skapt en musikalsk arv som har overlevd i flere tiår. Bandet har også vært banebrytende i å bringe kristne tekster inn i rockemusikken, og har påvirket utallige andre kristne artister til å gjøre det samme.

Spilleliste på Spotify:

Petra har alltid hatt en sterk kristen tro og deres musikk reflekterer dette. Deres låter er fylt med bibelske referanser og positive budskap om håp og tro. Bandet har også vært en pådriver for å få kristen rock til å bli mer akseptert i mainstream-musikkbransjen. De har også utgitt mange lovsanger som brukes i kirker også i dag.

Selv om Petra er et kristent band, appellerer de også til et bredere publikum. Deres musikk har en universal appell og mennesker uavhengig av tro eller livssyn kan reletare til deres tekster og låter. Etter 50 år er de fortsatt en viktig del av kristen rockhistorie.

De har vært i Norge flere ganger, men siste gang var i 2011. I 1991 hadde de konsert i Oslo Spektrum, en konsert som også ble sendt på TV Norge.

 Vi er svært glade for Petra tar turen til Norge igjen og at vi får besøk på Oase. 

Lovsangseminar med John Shlitt og Bob Hartman

Før konserten blir det lovsangsseminar med vokalisten John Shlitt og Bob Hartmann som er grunnleger og eier av Petra. Den starter kl. 14 samme dag. 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev