Praktisk informasjon Oase 2024

Da er vi snart i gang med Oase 2024. Tirsdag 9.juli starter stevnet. Vi har store forventninger til det som skal skje denne uken.

last ned app for oase 2024

Trykk på knappen for din telefon eller søk på Oase 2024. Tilgjengelig på App Store og Google Play. Husk og godkjenn at vi kan sende push varsler så du får viktig informasjon under stevnet. 


Etter mange måneder med forberedelser, ser vi frem til å komme igang! Under har vi skrevet noe praktisk informasjon som kan være greit å lese igjennom før man kommer til stevnet.

Kongstenhallen
Kongstenhallen inneholder to haller – en hvor de voksne skal være og en hvor tenåringene skal ha TenOase. Barna skal holde til i telt utenfor. Kommer du med tog til Fredrikstad stasjon, skal du gå ut hoveddøren på stasjonen. Følg veien rett frem et par hundre meter til en park, ta til venstre og du vil raskt se ferja som tar deg over til Gamlebyen. Den er gratis, tar et tre-fem min. og går hvert kvarter. Fra fergeleiet i Gamlebyen er det ca.10 min å gå til Kongstenhallen. Vi tilbyr oss busstransport kl. 14.20 og 16.20 på tirsdagen, det koster 50 kr for en vei.

Registrering/Billettkjøp/Informasjon
Registrering/billettkjøp vil foregå i telt utenfor Kongstenhallen tirsdag 9.juli fra kl 12. Kommer du til stevnet en av de andre dagene, skal du ved ankomst registrere deg eller kjøpe billett i informasjonsskranken på samme sted i Kongstenhallen. Skranken har åpent hele dagen. 

Her kan du også stille spørsmål og kjøpe billetter til konserter.

Telefon til vårt stevnekontor under Oase 2024: 22 42 00 85

 

Dagspass og enkeltmøter

Dagspass kan enten kjøpes i påmeldingen eller på vipps. Dagspass inkluderer møter og seminarer. Konserter kan kjøpes i tillegg. Det er mulig å kjøpe måltider og skoleovernatting når du kjøper dagspass. 

Enkeltmøter kan kjøpes på vipps og i stevnekonteret ved hallen. Vi har rabatt for studenter, pensjonister og uføre ved kjøp av dagspass og enkeltmøter. Disse kan kun kjøpes i stevnekonteret ved fremvisning av id. 

Priser enkeltmøte og konserter:

Dagspass
400 kr voksne, 250 kr studenter for uføre, pensjonister og tenåring, 100 kr for barn.

Formiddagsmøte og kveldsmøte
200 kr voksne
150 kr studenter, pensjonist og uføre
100 kr tenåring
50 kr barn (under 12 år er gratis om man bare skal følge med voklsne på voksne møter)

Seminarer
100 kr 

Konserter
Voksen gjester og enkeltmøte: 400 kr
Deltakere, Studenter, ufør, tenåring, honnør: 300 kr- Ved fremvisning av id eller bånd.
Medarbeidere og barn: 150 kr

Vipps billetter

QR-kode_Oasebilletter#755249

Parkering utenfor Kongstenhallen

Se kart her.

Det er litt endringer på parkerinen utenfor hallen, siden det har blitt ny Spar butikk på området.

A. Oase – parkering bak hallen
250 kr – for hele uken (kun ukespass, kjøpes i stevnekontor)
B. Oase-parkering foran Cis – skolen
250 kr – for hele uken (kun ukespass, kjøpes i stevnekontor)

 

C. Offentlig parkering i Gamlebyveien
Gratis 3 timer, etter det 25 kr timen
D. Offentlig parkering ved golfen
Gratis 3 timer, etter det 25 kr timen
E. Ved Kongsten fort
Gratis
F. Ved fotballbanen
Gratis

Åpningstider generelt
Kongstenhallen er generelt åpen fra kl.0700 til kl.2400.
Informasjon i foajeen ved TenOasehallen. Se åpningstider over.
Living Room (i CIS , er åpen fra kl.07.00 til kl.24.00).
To garderober for dusj/wc er åpne om natten inngang fra hjørnet av TenOase-hallen.

Mat
Vi serverer lunch og middag på CIS – skole rett over veien fra hallen. Tidspunkt er 12.30 -14.30 for lunch og 16.45 – 17.15 for middag.
Det er ellers et par butikker i gangavstand:
– Ny Spar-butikk rett over veien fra hallen 
– Rema-butikk ved brohodet ved siden av Biltema. Kiwi – butikk bak Rema. 

Vi har også et eget cafe-telt utenfor hallen, som serverer varme og kald mat/drikke. I Kongstenhallen er det også en cafe med kiossksalg.

Campingen
Dersom du er påmeldt med campingvogn er det en fordel om dere setter på plass campingvognen etter anvisning fra campingvakta før dere kommer til registrering. Husk å ta med strømkabel (som tåler regn), brannslukkingsapparat og ha en øykvarsler i campingvognen. Campingen åpner lørdag ettermiddag før Oase.  Alle som skal bo på campingen vil motta et eget skriv fra leder av campingen. Vi ber deg lese gjennom dette.

Dusj – i garderobene 
Det er flere dusjer med toaletter i Kongstenhallen både ved TenOasehallen og til høyre forbi kiosken i hovedhallen. De vil stå åpne mesteparten av døgnet, men om natten er bare de ved Tenoasehallen åpne (en for kvinner og en for menn). Det er også mulig å dusje på Gudeberg skole ved inngang A. Vi har fortsatt enkelte plasser ledig på campingen og vil selge dagspass billetter til camping ved ledig plass. 

De som skal bo på skole skal bo på disse skolene
TenOase-deltakere: – Gudeberg skole
Voksne og familier: – Fris skole
Medarbeidere på TenOase  – Cicignon skole¨

Annen overnatting
Flere av hotellene i byen har nå fullt de fleste dagene i Oase-uken. Men Stenbek Misjonssenter har enkelte rom ledig. Alle som har bestilt hus gjennom Oase blitt skrevet til. 

Viktig informasjon til de som har barn i følgende aktivitetsgrupper
– Dreamteam; ta med redningsvest
– Fotball; ta med fotballsko og leggskinn

Forsikring
Oase må ta noen forbehold ifht. hva vi står forsikringsmessig ansvarlig for. Vi ber alle om å være egenforsikret ifht. utstyr, ulykke og reise. Om deltakere eller noen som er engasjert i Oase påføres noen skade på seg eller ting så er ikke Oase i utgangspunktet ansvarlig.

Velkommen, – og vær velsignet i forkant og på reisen hit. Måtte Den Hellige Ånd få virke i deg slik at Gud kan gjøre sitt verk i deg og blant oss alle i løpet av stevnet. Vi er et legeme og et fellesskap som betjener hverandre, – og vi har forventning til hva nettopp du både kan få og bidra med.

Bjarte Baasland

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev