fbpx

Påmeldingen er åpen for Preste og LederOase, 13-15.mars

Mange av dere har vært med på Preste- og LederOase tidligere, men det er mange år siden! Nå tror vi tiden er inne for å samles igjen for «PÅFYLL» til liv, tro og tjeneste.

Oase har alltid hatt et spesielt kall for fornyelse og inspirasjon til prester, pastorer, ansatte og ledere i menigheter og organisasjoner. 

Nå inviterer vi til dager med fellesskap, fornyelse og inspirasjon i Oslo på Søndre Skøyen kapell, der Bønnehuset holder til. Hovedtaler vil være Richard Fothergill som var med oss sist på SommerOase.  Han har lang erfaring fra New Wine som taler og underviser og har de siste 12 årene ledet «Filling Station» som handler om å arrangere Oaselignende møter på mindre steder. Over 120 steder i Storbritannia har nå jevnlige møter, og andre steder, bla. et sted utenfor Gøteborg er også i gang med dette.

Les gjerne mer om dette på: www.thefillingstation@org.uk

Andre talere som er klare: Bård Boye, Margrethe Holmeide, Eivind Arnevåg og Trond Inge Tappel. Lovsang blir ledet av Merete Føyen Arnevåg og Ola Ohm.

Du kan gjerne forhåndspåmelde deg uforpliktende til  eivind@oase.no, så vil du få mer detaljert informasjon videre frem mot konferansen. 

Hilsen,

Trond Inge Tappel,
Leder Oase Preste og Ledernettverk

og 

Eivind Arnevåg,
Daglig leder Oase

PÅEMELDING

Pris: 1250 kr  – inkludert lunch.

Overnatting:  Vi anbefaler Scandic Helsfyr hotell.  Det er kun 10 min. reisevei med bil til kapellet, og utenom Oslo sentrum.  Med T-banen er det kun to stasjoner og 4 min. reise fra Helsfyr til Hellerud stasjon. Derfra er det 7-8 min. gange til kapellet.

Vi har egen Oase-pris: Pr. enkeltrom: kr. 950,- Pr. dobbeltrom: kr. 1150,- Prisene er pr. rom pr. døgn og inkluderer frokost.

Del artikkelen:
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev