Påmelding for Preste og LederOase, 13-16.mars

Har du lederoppgaver eller er prest/pastor i din menighet? Nå tror vi tiden er inne for å samles igjen for «PÅFYLL» til liv, tro og tjeneste.

Oase har alltid hatt et spesielt kall for fornyelse og inspirasjon til prester, pastorer, ansatte og ledere i menigheter og organisasjoner.

Vi starter søndag 13.mars kl. 19 med kveldsmøte og avslutter onsdag 19.mars med lunch kl. 12. 

Mange av dere har vært med på Preste- og LederOase tidligere, men det er mange år siden!  Nå inviterer vi til dager med fellesskap, fornyelse og inspirasjon i Oslo på Søndre Skøyen kapell, der Bønnehuset holder til. Hovedtaler vil være Richard Fothergill som var med oss sist på SommerOase.  Han har lang erfaring fra New Wine som taler og underviser og har de siste 12 årene ledet «Filling Station» som handler om å arrangere Oaselignende møter på mindre steder. Over 120 steder i Storbritannia har nå jevnlige møter, og andre steder, bla. et sted utenfor Gøteborg er også i gang med dette.

Les gjerne mer om dette på: www.thefillingstation@org.uk

Andre talere som er klare: Bård Boye, Margrethe Holmeide, Eivind Arnevåg og Trond Inge Tappel. Lovsang blir ledet av Merete Føyen Arnevåg med flere. 

Hilsen,

Trond Inge Tappel,
Leder Oase Preste og Ledernettverk

og 

Eivind Arnevåg,
Daglig leder Oase

program

Søndag: kl.19: Kveldsmøte

Mandag kl.10: Morgenmøte kl.13: Seminar kl.19: Kveldsmøte

Tirsdag: kl.10: Morgenmøte kl.13: Seminar kl.19: Kveldsmøte

Onsdag: kl.10: Morgenmøte. Kl.12: Avslutning og lunsj

PÅEMELDING

Pris: 1250 kr  – inkludert lunch.

Overnatting:  Vi har avtale med Scandic St.Olavsplass i Oslo sentrum. Fra hotellet kan du enten ta bil eller tbane til Godlia t-bane stasjon.

Vi har egen Oase-pris: Pr. enkeltrom: kr. 950,- Pr. dobbeltrom: kr. 1150,- Prisene er pr. rom pr. døgn og inkluderer frokost.

Du kan bestille rom på hotellet her. 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev