Program Oase-helg i Oslo

Vi gleder oss til Oase - helg i Oslo 12-14.november. Møtene finner sted i Mortensrud kirke, Helga Vaneks Vei 15, 1281 Oslo.

Møtene er gratis, men påmelding nødvendig.

Det blir kveldsmøter fredag og lørdag kl.19 som er gratis, samt en “Oase-lovsangsgudstjeneste” på søndag kl.11. Lørdag formiddag har vi visjonssamling som er for frivillige medarbeidere og givere. Det blir også en mogenbønn med ramme fra Bønnehuset lørdag kl.10. Lederskapet og staben deltar gjennom hele helgen.

Talere blir:
Eivind Arnevåg – daglig leder i Oase
Inga-Birgithe Sætre Knutsen – lederskapet Oase
Jan Gossner – en av Oases grunnleggere

David André Østby skal ha lovsangen på fredag kveld. David Andrè er lovsangsleder og pastor i Filadelfia Oslo. 
Ole Martin Reigstad skal ha lovsangen på lørdag kveld. Han er er linjeleder på Acta Bibelskole og er en av de faste lovsangslederne i IMI-kirken i Stavanger. 

Trenger du overnatting i Oslo? Vi er mange som skal bo på Quality hotel Kolbotn. Bestill  rom her. 

Oase-møter i Oslo, helgen 12-14.november

Sted: Mortensrud kirke 
Program:

  • Fredag kl. 19.00   Kveldsmøte. Taler: Eivind Arnevåg
  • Lørdag kl. 10.00.  Morgenbønn- med ramme fra Oase Bønnehus ledes av Eivind og Merete Arnevåg.
  • Lørdag kl. 19.00   Kveldsmøte. Taler: Inga-Birgithe Sætre Knutsen.
  • Søndag kl. 11.00  Oase lovsangsgudstjeneste. Taler: Jan Gossner


Lørdag kl. 12.30 – 16 er det Oase visjonssamling for frivillige medarbeidere og givere. Lederskap og stab deltar også. 

Møtene er gratis, men påmelding via linken under. 

Talere

Eivind Arnevåg

Eivind Arnevåg er daglig leder i Oase. Mange vil kjenne Eivind Arnevåg som en dyktig målscorer for både Vålerenga og Lillestrøm i Eliteserien, eller KFUM – leder. Han reiser mye rundt i Norge for å forkynne og har startet bønnehus i Søndre Skøyen kapell hver mandag.

Han har vært en del av Oase i mange år og satt i lederskapet også på 1990-tallet. Han fikk Kongens fortjenestemedalje for sitt arbeid med KFUM-Kameratene, Oslo.

Eivind Arnevåg
Daglig leder Oase

Inga-Birgithe Sætre Knutsen

Inga-Birgithe Sætre Knutsen er med i Lederskapet i Oase.  Hun er lidenskapelig opptatt av at mennesker skal vokse i relasjon og nærhet til den Hellige Ånd, og at Gud skal vekke opp sitt folk – til omvendelse og tilbake på kne. 

Til vanlig jobber Inga på Bildøy Bibelskole, er gift med Per Kristian som hun også har 3 barn sammen med.  De bor på Sotra utenfor Bergen.

Inga-Birgithe Sætre Knudsen
Lederskapet Oase

Jan Gossner

Jan Gossner var en av Oases grunnlegere, og var taler på Hellig- Ånds seminaret i Storsalen som ble starten på Oase. Han var med i Lederskapet fra 1980-1995. Gossner er teolog og har gjennom årene hatt ulike prest og lederstillinger i Den norske kirke og Frikirken og vært rektor på Norsk Diakonihøyskole og Høgskolen i Staffeldts gate.

Han er en avholdt taler som lodder dypt. Han har en særegen gave i å forkynne slik at det blir til tro, liv og inspirasjon. Han er pensjonist, men aktiv som forkynner og pastor i Oslo Søndre Frikirke.

JAN GOSSNER
En av Oases grunnleggere
Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev