fbpx

Rekordmange påmeldinger til SommerOase

Vi er takknemlige og gleder oss over rekord i antall påmeldinger til SommerOase i forhold til tidligere år på samme tidspunkt. – Over 1400 er allerede påmeldt til stevne og det er ny rekord så tidlig i påmeldingen.

– Det er utrolig gøy at så mange allerede har meldt seg på. Nøyaktig hvor mange som kommer i sommer, vet vi jo ikke enda men dette ser veldig lovende ut, sier Daglig leder i Oase, Eivind Arnevåg.

Også i fjor opplevde vi en solid oppgang i antall deltakere. Vi har parallelle møter for voksne, barn og ungdom. Ifjor hadde vi på det meste over 5000 innom på samme kveld (fredag kveld). Oase har både påmeldte på forhånd, samt mange som kommer på dagsbesøk og enkeltmøter (det er mulig å kjøpe billett i inngangen). I år kan det se ut som det blir enda flere.

– Vi vet at mange kristne lengter etter å erfare den treenige Guds nærvær i sitt eget liv, og vi har dette året spisset Oases visjon til å være: «Bli fylt av Ånden». Vi erfarer at dette er like aktuelt i 2019 som det var på første stevne vi hadde for 39 år siden, sier Eivind Arnevåg.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev