Retreatdag med Ulla Käll

Oase inviterer til Retreatdag med Ulla Käll 19.september i Oslo. I blant trenger vi avstand fra hverdagens flimmer, for å søke dypere. På en retreatdag lever vi i en enkel rytme med tidebønner og stillhet.

Jesus sa til sine disipler:
”Kom med meg til et øde sted hvor vi kan være alene, og hvil dere litt!” (Markus 6,31).

Dagen er tenkt for deg som aldri har vært på retreat før, men også for deg som ofte har vært retreatgjest. Her kan vi glemme titler og prestasjoner. Vi får ta imot Guds kjærlighet og trøst, akkurat hvor vi er.

På retreaten får vi legge av våre byrder og det som tynger, og ta imot kraft og mot for veien videre.  En retreatdag er å møte både Gud og seg selv. Vi kommer til ham, enten vi kjenner ham fra før eller ei.

 

Påmelding - venteliste

Retreatet er nå fullt. Venteliste tilgjengelig, du blir kontaktet senest dagen før om det er ledig plass.

Pris er 250 kr og betales ved inngangen (kort eller Vipps). Inkluderer lunch, kaffe/te

Kanskje er det sorgen som er sterkest for oss akkurat nå eller gleden, takknemligheten, eller klagen. Vi kommer som den vi er. Han kjenner meg bedre enn jeg selv.

På en retreatdag kan det skje at jeg får øye på min dypeste lengsel, den som jeg kanskje lenge har visst om, men som jeg har løpt fra i hverdagens gjøremål. Igjen får jeg komme tilbake til det som er mest viktig i mitt liv. Kanskje kan retreaten hjelpe meg i å ta imot Guds kjærlighet for å så gå inn i hverdagen på ny, med et håp som har blitt utvidet.

Ulla Käll

Retreatdagen ledes av Ulla Käll som er utdannet gitarpedagog og diakon. Hennes nøkkelord er retreat, åndelig veiledning, gitar og Taizé. Hun har tilhørt husfolket på Tomasgården retreatsted i mange år. Nå bor hun i Fredrikstad og reiser mye rundt som kursholder og retreatleder. Ulla har gitt ut flere bøker og CDér.

Merete og Eivind Arnevåg

Det å komme på retreat har vært avgjørende for våre trosliv. Der erfarte vi mye av det Ulla Kall sier over. Og vi trenger stadig å komme tilbake til dette stedet i oss selv, søke stillheten og praktisere Jesusmeditasjon for å komme dypere inn i en bibeltekst. Vi anbefaler virkelig å sette av en dag og la Ulla Käll lede deg inn i dette landskapet.

Del artikkelen:
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev