Salmer på pøbb med venner

Vi gleder oss til en konsert med salmer i sentrum. Salmer på pøbb, fredag 12.juli kl. 21.30 i Kongstenhallen. Lewi Bergrud og Thor-Erik Fjellvang får med seg artistene Christian Ingebrigtsen, Solveig Leithaug og Myra.

Lewi Bergrud og Thor-Erik Fjellvang fikk en ide om å bringe salmeskatten ut til menigmann på barscenen. Da kom konseptet «Salmer på pøbb» i 2021. Det ble så populært at det har nesten vært umulig å dekke etterspørselen. Puber og barer er fylt til randen jevnt og trutt med sangglede.

De spilller kjente og kjære salmer kledd i en litt mer folkelig og mer moderne musikkstil, så vi mente dette konseptet også bør passe på et kristent stevne som Oase. Vi er glade for at de takket de ja til det. Her blir det allsang med kjente og kanskje litt mer ukjente salmeskatter!

På Oase får de også med seg kjente artistvenner. Vi får besøk av Solveig Leithaug, Christian Ingebrigtsen og Myra.

Lewi Bergrud
Lewi Bergrud er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 8 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. I 2021 var han med å starte konseptet Salmer på pøbb som kommer til Oase i år. Du har kanskje sett ham på Beat for Beat. Kan hende så du ham på TV2, med sin fantastiske norske versjon av «Farytales of New York». Han har også vært mye på de kristne TV-stasjonene.

Christian Ingebrigtsen
Christian Ingebrigtsen er en av Norges mest suksessrike artister og låtskrivere. Som medlem av popgruppen a1 oppnådde han to nummer én i Storbritannia og totalt åtte britiske topp ti singler som solgte over ti millioner album over hele verden. Christian startet sin solokarriere i 2003 og nådde førsteplass to ganger i hjemlandet Norge. Hans far, Stein Ingebrigtsen, var en av Norges mest suksessrike artister på 70-tallet, og solgte over 1,5 millioner album i Skandinavia.

Foto: Michaela Potterbaum

Solveig Leithaug
Mange nordmenn synes Solveig Leithaug alltid har vært her. Kanskje fordi hun allerede som 18-åring debuterte med plata Askepott. Siden 1985 har det blitt elleve norske og sju engelske album, og musikalske oppdrag i tjue land over hele verden. De siste 20 årene har Solveig Leithaug vært bosatt i USA. Hun er blitt tatt varmt imot i sitt andre hjemland og har mottatt flere utmerkelser, blant annet den prestisjefylte Dove Awards.

Myra
Regina Tucker, kjent som MYRA, er en prisvinnende låtskriver og artist fra Bergen. Med låter som ‘Hjemløs i egen by’ og ’Dovre faller’ har Myra de siste årene etablert seg på den norske musikkscenen. Videre har hun deltatt i Stjernekamp, Hver Gang Vi Møtes, Skal Vi Danse og Melodi Grand Prix. Myra lager musikk med bred rekkevidde i krysningen mellom hiphop og ballader, det ekstroverte og det inderlige. Hun går i menigheten IMI-kollektivet i Oslo.

Salmer på pøbb med venner

Oase – deltakere kan kjøpe billett i påmeldingen til redusert pris. Påmeldingen til hele stevnet finnes her.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev