Bønnehus-seminar for ledere, medarbeidere og interesserte

Lør.24.sep. Kl.11-16 samler vi ledere og medarbeidere fra hele landet for å dele med hverandre, be og velsigne hverandre og søke Gud for veien videre for landet vårt.

Seminaret er også for dere som er i tenkeboksen om kanskje å starte Bønnehus? Eller du bare er interessert og ønsker å høre mer hva Bønnehus egentlig er. Ta gjerne med de du ønsker fra ditt Bønnehus og ditt sted.

Bønnehus er de siste 3-4 årene etablert flere steder i Norge. For de fleste etter inspirasjon fra Roy Godwin og hans besøk til Oase i 2018 og 2019, mens andre har startet ut i fra annen inspirasjon og kall.
Daglig leder i Oase, Eivind Arnevåg og hans kone Merete, har ledet Bønnehuset på Søndre Skøyen kapell i Oslo i 4 år og Oase leder nå et uformelt «bønnehus-ledernettverk» som er åpent for de som ønsker å være med. Det finnes også Bønnehus i Norge som ikke er knyttet til vårt nettverk, og alle står selvfølgelig fri til å være en del av Oases nettverk eller ikke.


De som ikke kan komme til Oslo kan følge seminaret på Zoom.
Vi bestiller varm lunsj til dere som kommer, og det blir kaffe, te og noe til kaffen gjennom dagen. Seminaret koster kr.250,- som betales når dere kommer med vipps, kort eller kontant. (Vil du heller ha med egen matpakke, så betaler du kr.125, for dagen).


Vi gleder oss til å komme sammen i bønn, lovsang, stillhet, dele i grupper og stå sammen i Åndens enhet for at Guds rikes velsignelser og kraft skal synliggjøres i landet vårt og der vi bor.

Spørsmål? Bare ta kontakt. Mobil til Eivind er: 40240761 eller epost: eivind@oase.no

Påmelding

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev