Seminar med Roy Godwin

Roy Godwin skal på turne i Norge, i den anledning inviterer Oase til et seminar mandag 12.november kl. 11-15 i Søndre Skøyen kapell.

Roy Godwin skal på turne i Norge, i den anledning inviterer Oase til et seminar mandag 12.november kl. 11-15 i Søndre Skøyen kapell. Tema for seminaret er: Hvordan etablere og drive bønnefelleskap på en ny måte?

Seminar med Roy Godwin 12.november i Oslo: Hvordan etablere og drive bønnefelleskap på en ny måte?

Mange snakker om nye “Bønnehus” i Norge – hva betyr det egentlig Har vi ikke alltid hatt bedehus, og hva er det nye? Bli med denne dagen og få inspirasjon og informasjon om erfaringene til Roy Godwin om “Local prayer house” som har startet opp mange steder i verden. Bøkene hans: “Strømmer av nåde” og “Velsignelsens vei” har gitt frimodighet til mange av oss til å starte lokale “bønnehus”

Mandag 12.november kl. 11

Bli med på denne unike muligheten til å få undervisning og inspirasjon til å etablere og drive “Bønnehus” der du bor. Seminaravgift er kr.250,- som inkluderer lunsj og kaffe, og te hele dagen.

Roy Godwin avslutter “Ti byer”-turneen i Norge Søndag 11.nov kl.16.00 i Grønland kirke i Oslo der vi oppfordrer alle som kan til å møte frem. Dagen etter er vi så heldige at Roy Godwin vil være sammen med oss i Søndre Skøyen kapell, som er en del av Oppsal menighet. Der har Oase etablert “Bønnehus” denne høsten og det skjer nå flere steder i landet vårt og vi gleder oss over det som skjer -og det som skal skje!

Adresse: Dalbakkveien 39, 0682 Oslo Begrenset med P-plasser, så vi anbefaler kollektivt med T-bane til Hellerud, Godlia eller Skøyenåsen stasjon – ca. 8-10 min gange fra alle disse tre T-banestasjonene

Del artikkelen:
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev