fbpx

Seminarer Oase 2022

Vi har spennende seminarer i år også. I tillegg har vi også noen nettverkssamlinger.  Presentasjon av hvert enkelt seminar og samling finner du her.

Tre seminarer med rIchard fOTHERGILL

Richard er årets hovedtaler og skal ha tre seminarer på Oase. Alle seminarene står for seg selv, så du trenger ikke dellta på alle. 

  • Onsdag  –  Hvordan bruke den profetiske gaven?
  • Torsdag for ledere: Hvordan kan vi se en fornyet menighet? 
  • Fredag  – «The filling station», et redskap for fornyelse på ditt sted


Richard vil fortelle om hvordan Gud på overraskende vis har brukt «Filling Station» som døråpner til at mennesker har tatt imot Jesus, og blitt fylt av Ånden. Filling Station arrangerer «Oase-lignende» møter over hele Storbritannia. Det er som oftest månedlige møter med lovsang, tale og praksis med bruk av nådegaver i funksjon. Det vil bli muligheter for spørsmål og svar og dialog med Richard, og det blir også tid til bønn i grupper for at Gud kan gjøre noe lignende på ditt sted. Oase der du bor!

Sjekk gjerne hjemmesiden her før du kommer på seminaret.

Richard har lang erfaring med undervisning og praktisering av den profetiske gaven.  På seminarene vil det bli tid til det de kaller «ministry time», der de vil be Ånden lede oss, til å praktisere den profetiske gave, visdomsord, kunnskapsord, og gi rom for at Gud kan tale til oss på ulike måter.

åNDELIG FORELDRE

Generasjonsgapet er større enn noensinne, men lengselen etter relasjoner mellom generasjoner vokser. Hvordan kan du bety en forskjell for noen som er yngre enn deg? Og blir man noensinne for gammel i Guds rike?

Torbjørg jobber som pastor i Ytre Randesund Misjonskirke og reiser som forkynner i tillegg. Hun er gift med Stein Erik og har barna Christoffer og Malin sammen.

Bønnehus til velsignelse

Bønnehus er de siste 3-4 årene etablert flere steder i Norge etter inspirasjon fra Roy Godwin og hans besøk i Norge og til Oase i 2018 og 2019. Vi har invitert flere «Bønnehus-ledere» til dette seminaret for å dele erfaringer, og se litt nærmere på ulike måter å drive Bønnehus på. 

Daglig leder i Oase, Eivind Arnevåg og hans kone Merete, har ledet Bønnehuset på Søndre Skøyen kapell i Oslo i 4 år, og Oase leder nå et uformelt «bønnehus-ledernettverk» , som alle kan bli med i hvis de ønsker. Seminaret er også for deg som kanskje går med tanker om å starte lokalt bønnehus der du bor eller bare er nysgjerrig på hva dette handler om.

Seminar for menn: Er den hellige ånd mest for damer?

Eivind

Hva kommer det av at det normalt er flest damer som kommer sammen til bønnefellesskap?

Eivind Arnevåg, daglig leder i Oase, har sine erfaringer med å ha ledet Bønnehuset på Søndre Skøyen kapell i Oslo i 4 år, og har gjort seg noen refleksjoner om hvorfor det er flest damer som er opptatt av Den hellige ånd og bønn.

Denne gangen blir det uansett bare mannfolk som slipper inn på seminaret!

Nettverkssamling for kvinner

Elin-Fagerbakke

Det blir nettverkssamling for  kvinner i samarbeid med Kvinner i nettverk fredag ettermiddag under Oase.

Vi ser hvor mye det betyr når damer kommer sammen – for å søke Gud sammen – oppmuntre og inspirere hverandre. Vi er glade for at Elin Fagerbakke er med i lederskapet i Oase og vil naurlig nok lede denne samlingen sammen med Mette Boye og damene i lederskapet. Vi har også lyst til å høre fra dere – gleder og utfordringer –stå sammen med hverandre skulder ved skulder!

NETTVERKSSAMLING
hAUGE bUSINESS NETWORK

Einar Ekerhovd

Velkommen på samling med folk fra Hauge Business Network.

Vi er et nettverk av menighetsfolk, arbeidsfolk og næringslivsledere som møtes jevnlig til bønn og fellesskap i Bergen. En av våre grupper er Hauge Business Blessings. Denne gruppen drar rundt til bedrifter og forretninger for å lytte til Herren, be for og velsigne både bedrifter, arbeidere og relasjoner.

På Oase nettverkssamlingen vil vi presentere denne tjenesten og selvfølgelig praktisere. Du som er i arbeidslivet, ansatt eller selvstendig, er hjertelig velkommen til å bli med på dette. Er du eier av en bedrift eller forretning vil vi mer enn gjerne velsigne og løfte ditt virke fram for Herren. Kom og hør vitnesbyrd om hva Gud gjør i næringsliv, arbeidsliv og hverdagen til folk.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev