Seminarer

Vi har spennende seminarer i år også. I tillegg har vi også noen nettverkssamlinger.  Presentasjon av hvert enkelt seminar og samling finner du her.

Det er mange som lurer på dette med tungetale. Hvordan får man det? Er det bare for noen helt spesiell åndelige folk? Hva sier Bibelen om det? Og det med tolking. Hvordan skjer det? Er det også en nådegave man kan be om? Dette og flere spørsmål vil Richard komme inn på, og det blir interaktivt med spørsmål og svar.

Richard har lang erfaring med undervisning og praktisering av den profetiske gaven.  På seminarene vil det bli tid til det de kaller «ministry time», der de vil be Ånden lede oss, til å praktisere den profetiske gave, visdomsord, kunnskapsord, og gi rom for at Gud kan tale til oss på ulike måter.

Vi opplever at det beveger seg en åndelig fornyelse i landet vårt, og at Gud har gitt oss noen nye «redskaper» for å bringe Guds kjærlighet og nåde ut til mange flere i Norge. Dette blir et seminar der vi formidler kort om Bønnehus, Oase der du bor, Bønnekontaker i alle kommuner og Filling Station som 4 satsingsområder for landet vårt.

Oase der du bor
Bønnehus
Bønnekontakter i alle kommuner i Norge
Filling Station

Vi har samlet noen av de viktigste verktøyene vi har i Norge så dette seminaret vil du ikke gå glipp av. Vi har hatt disse verktøyene lenge og vi har sett at de utgjør stor forskjell.
Det vil bli små input fra hver av dem i plenum og så vil en kunne gå til de ulike gruppene og få en prat / mer info / bli kjent. Vi har Alpha som startet i London – kom til Norge i 1994 og som nå arrangeres i hele verden. Agenda1 – er utviklet og satt i gang av IMI stavanger siden 2009 og har etter det spredd seg ut fra IMI i hele Norge og verden. Teleios har hatt stor betydning for Oase sin veiledningstjeneste og vi ser at de enkle viktige ferdighetene i kommunikasjon og lytting er avgjørende i våre fellesskap og i sjelesorg og Naturlig menighetsutvikling (NaMu) har i 25 år støttet sunne utviklingsprosesser i norske menigheter. Stadig flere oppdager hvordan sunne prinsipper og og de gode ressursene kan bidra til å gi ro og fokus i arbeidet mot større sunnhet og vekst.

Alpha
AGENDA 1
Teleios
NaMu – Naturlig menighetsutvikling

Seminar med petra

Mer info kommer.

Nettverkssamling for kvinner

Det blir nettverkssamling for  kvinner i samarbeid med Kvinner i nettverk fredag ettermiddag under Oase.

Vi ser hvor mye det betyr når damer kommer sammen – for å søke Gud sammen – oppmuntre og inspirere hverandre. Elin Fagerbakke fra Kvinner i Nettverk vil lede denne samlingen sammen med Inge Lise Leite som er i lederkapet til Oase m.fl. Vi har også lyst til å høre fra dere – gleder og utfordringer –stå sammen med hverandre skulder ved skulder!

Seminar(nettverkstreff) (1)

Velkommen på samling med folk fra Hauge Business Network.

Vi er et nettverk av menighetsfolk, arbeidsfolk og næringslivsledere som møtes jevnlig til bønn og fellesskap i Bergen. En av våre grupper er Hauge Business Blessings. Denne gruppen drar rundt til bedrifter og forretninger for å lytte til Herren, be for og velsigne både bedrifter, arbeidere og relasjoner.

På Oase nettverkssamlingen vil vi presentere denne tjenesten og selvfølgelig praktisere. Du som er i arbeidslivet, ansatt eller selvstendig, er hjertelig velkommen til å bli med på dette. Er du eier av en bedrift eller forretning vil vi mer enn gjerne velsigne og løfte ditt virke fram for Herren. Kom og hør vitnesbyrd om hva Gud gjør i næringsliv, arbeidsliv og hverdagen til folk.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev