Seminarer Oase 2024

Vi har spennende seminarer i år også. I tillegg har vi også noen nettverkssamlinger.  Presentasjon av hvert enkelt seminar og samling finner du her.

Alle deltakere har gratis inngang på seminarer. Du kan også kjøpe dagspass i påmeldingen og få seminarer inkludert. Før stevnet vil vi også legge ut enkeltmøter i salg på vipps eller man kan kjøpe i stevnekontoret ved ankomst. Pris per enkelt seminar blir 150 kr. 

Onsdag 10.juli
Torsdag 11.juli
Fredag 12.juli
Lørdag 13.juli

Seminar med Johannes Hartl

Johannes Hartl er en tysk filosof, teolog, forkynner, musiker og gründer. Sammen med sin kone driver han Bønnehus i Augsburg i Tyskland, som siden 2011 har hatt bønn og lovsang der 24/7.

Han er en mye brukt konferansetaler internasjonalt og har gjennom flere år samlet tusener til den økumeniske konferansen Mehr i Tyskland. Som forfatter har han fått sine bøker oversatt til flere språk. Han talte på The Send i 2022.

Hjertefokus seminar

Det er med stor glede Oase inviterer dere til seminar om Hjertefokusarbeidet i Norge. Hjertefokus er en nasjonal tjeneste i Ungdom i Oppdrag, og er et undervisnings- og sjelesorgopplegg der undervisningen går på vår tillærte personlighet, hvorfor vi blir de personene vi blir, og Guds gode tanker om vekst og modning i våre liv.

Arbeidet startet i 1990, og har fram til nå hatt ca. 7000 mennesker på ukeskurs. Tilbakemeldingene er sterke og samstemmige – for veldig mange har kurset vært et før og etter i deres liv, og gitt dem en dypere forståelse av hva evangeliet er!

Eilif Haaland, spesialist i allmennmedisin, vil sammen med sin kone Marit, pensjonert sykepleier, være foredragsholdere på kurset. Gjennom deres dyptgripende bibelsk-psykologiske undervisning har mange mennesker fått oppleve å komme inn i en dypere forståelse av Gud, seg selv og sine medmennesker.

Seminaret går over to dager, der hver undervisningstime bygger på den foregående.

Å høre Gud

Hvordan kan vi kjenne igjen Guds stemme? Hva gjør vi med det vi ser og hører? Hvordan vet vi hva som er til oss og hva som er til andre?

Marian Nygård er forkynner, frilanser og forfatter. Hun har undervist om profeti i mange år på bibelskole og er opptatt av å bygge en sunn profetisk kultur tuftet på Guds Ord. Marian er en del av IMI-kirken

Mannseminar - Sett ord på det

Eivind Arnevåg, vår daglige leder i Oase, er opptatt av mannsrollen og har på flere steder  blitt invitert til å tale på «Mannskvelder».  Det er noe med Eivinds enkle men nære formidling som treffer menn. Han snakker ærlig om livet på en måte som når inn til menns hjerter.

For to år siden var temaet: «Er den hellige Ånd mest for damer?» 
Denne gangen har han valgt et annet tema: «Sett ord på det». 

Eivind sier:  
Vi menn har generelt litt vanskeligere for å sette ord på tanker, følelser og hendelser enn det damene har. Derfor trenger vi å være bare menn som kan øve på nettopp det:  Å setet ord på livet.

Jeg har holdt mye inne, og vært redd for konsekvensene av å være ærlig, f.eks. i ekteskapet. På seminaret skal vi ha det litt moro, og øve oss i å sette ord på det ene og det andre!

Tro i heimen

– å disippelgjøre sin egen familie

Hvordan være kristne foreldre i 2024, og gi videre vår tro til barna våre? Et foredrag som løfter blikket og utfordrer til konkrete verdivalg som familie bygd på bibelske prinsipper

Kristina og Petter Ekerhovd-Ottersen er familieterapeuten og studentpresten som de siste årene har drevet ForeldreSammen; En ressursbank for å styrke ektepar og familier til å ha det bedre sammen og leve verdibasert familieliv!

Kristina var i flere år med i lederskapet i Oase. 

Å knytte generasjoner sammen

Tekst kommer. 

Nettverkssamling for kvinner

Det blir nettverkssamling for kvinner i samarbeid med Kvinner i nettverk fredag ettermiddag under Oase.

Vi ser hvor mye det betyr når damer kommer sammen – for å søke Gud sammen – oppmuntre og inspirere hverandre.  Inge Lise Leite som er i lederkapet til Oase vil lede denne samlingen med flere. Vi har også lyst til å høre fra dere – gleder og utfordringer –stå sammen med hverandre skulder ved skulder!

Hauge business network

Velkommen på samling med folk fra Hauge Business Network. Vi er et nettverk av menighetsfolk, arbeidsfolk og næringslivsledere som møtes jevnlig til bønn og fellesskap i Bergen. En av våre grupper er Hauge Business Blessings. Denne gruppen drar rundt til bedrifter og forretninger for å lytte til Herren, be for og velsigne både bedrifter, arbeidere og relasjoner.

På Oase nettverkssamlingen vil vi presentere denne tjenesten og selvfølgelig praktisere. Du som er i arbeidslivet, ansatt eller selvstendig, er hjertelig velkommen til å bli med på dette. Er du eier av en bedrift eller forretning vil vi mer enn gjerne velsigne og løfte ditt virke fram for Herren. Kom og hør vitnesbyrd om hva Gud gjør i næringsliv, arbeidsliv og hverdagen til folk.

Bønnehus-treff

Bønnehus-bevegelsen/veien/inspirasjonen vokser ved at vi stadig ser nye Bønnehus fødes i landet vårt. Det gir håp og glede! 

Vi opplever at det rører seg noe i Norge nå og tror at bønnens og enhetens Ånd er med å legge grunnlaget for en fornyelse og oppvåkning/vekkelse.

På dette treffet vil vi først og fremst møtes for å se hverandre og dele av våre erfaringer så langt. Vi vil også si litt om hvorfor og hvordan starte et Bønnehus.

Du er hjertelig velkommen du som:

  • Bare er nysgjerrig.
  • Tenker at Bønnehus kunne vært aktuelt for stedet der du bor.
  • Har en nød for Åndens enhet blant de kristne.
  • Er en del av et Bønnehus allerede.
Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev